Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstava

LuYu

Razstava Umetnost vpliva na življenje in življenje prinaša globok razmislek in interpretacijo umetnosti. Razdalja med umetnostjo in življenjem je lahko vsakodnevna. Če vsak obrok pojeste previdno, lahko svoje življenje spremenite v umetnost. Oblikovalčevo ustvarjanje je tudi umetnost, ki nastaja z lastnimi mislimi. Tehnike so orodja, izrazi pa rezultati. Samo z mislimi bodo res dobra dela.

Čakalnica In Bivalni Prostor

Light Music

Čakalnica In Bivalni Prostor Armand Graham in Aaron Yassin iz New Yorka s sedežem A + A Studio sta za Light Music želela prostor povezati z dinamično sosesko Adams Morgan v Washingtonu, kjer sta nočno življenje in glasbena scena, od jazza to Go-go na punk rock in elektronika so bili vedno osrednji. To je njihov ustvarjalni navdih; rezultat je edinstven prostor, ki združuje vrhunske digitalne metode izdelovanja s tradicionalnimi obrtnimi tehnikami, da ustvari potopni svet s svojim pulzom in ritmom, ki se pokloni živahni izvirni glasbi DC.

Miza

Codependent

Miza Soodvisna se ukvarja s psihologijo in oblikovanjem, s poudarkom na fizični manifestaciji psihološkega stanja, soodvisnosti. Ti dve prepleteni tabeli se morata med seboj zanašati, da delujeta. Obe obliki ne moreta biti samostojni, vendar skupaj ustvarjata eno funkcionalno obliko. Končna tabela je močan primer, katerega celota je večja od vsote njenih delov.

Komercialna Notranjost

Nest

Komercialna Notranjost Nadstropje delita dva edinstvena strokovnjaka - zagovorniki in arhitekti, ki zahtevajo raznolike hierarhične ukaze. Izbira in podrobnost elementov si je prizadevala ohraniti celoten videz ozemljen, zemeljski in oživiti lokalno umetnost in gradbeni material. Mešanica in uporaba okolju prijaznih materialov, velikost odprtin, so vse skupaj spodbudili s priklicem lokalnega podnebja, da bi ustvarilo prijetno okolje, ki bo ponovno vzbudilo izgubljene prakse in skupaj oblikovalo trajnostno prakso.

Jedilni Pribor

Ingrede Set

Jedilni Pribor Set jedilnega pribora Ingrede je zasnovan tako, da izraža potrebo po popolnosti v vsakdanjem življenju. Komplet za vilice, žlico in nož skupaj z magneti. Jedilni pribor stoji navpično in ustvarja harmonijo mize. Matematične oblike so lahko konstruirale eno tekočo obliko, sestavljeno iz treh različnih kosov. Ta pristop ustvarja nove možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za številne različne izdelke, kot so namizni pribor in drugi pripomočki.

Glasbena Priporočila Storitev

Musiac

Glasbena Priporočila Storitev Musiac je glasbeno priporočilo, s pomočjo proaktivne udeležbe poišče natančne možnosti za svoje uporabnike. Njegov namen je predlagati alternativne vmesnike, s katerimi bi izzvali algoritem avtokracije. Filtriranje informacij je postalo neizogiben iskalni pristop. Vendar ustvarja učinke komornih odmevov in omeji uporabnike v svojem območju udobja, tako da strogo upoštevajo njihove želje. Uporabniki postanejo pasivni in nehajo dvomiti v možnosti, ki jih ponuja stroj. Poraba časa za pregled možnosti lahko poveča velike bio-stroške, vendar je to napor, ki ustvarja smiselno izkušnjo.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.