Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Druženje In Prosti Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Druženje In Prosti Čas Vodoravne in navpične črte sekajo med seboj, da tvorijo mrežo. Vsaka mreža je komunikacijska platforma, ki je tudi vir zasnove oblikovanja bar viskijev. V smislu varčevanja z energijo in varstva okolja je oblikovalec uporabljal LED svetilke, ki varčujejo z energijo, v celotnem lokalu. Da bi ohranili kakovost zraka v baru, zasnova sprejme okna od severa do juga, ki lahko zagotavljajo prehod naravnega zraka.

Razstavna Dvorana

City Heart

Razstavna Dvorana Od mestne arhitekture do indeksa, da bi razumeli in pretehtali ravnotežje oblikovanja, se je izraz mesta strnil v tri vogalne prostore, skozi urbano gradnjo in razvoj za promocijo podjetij, mesta in perspektive ljudi glede spremembe mesta in urbanih značilnosti ter urbane klimatsko zlaganje v zameno za izražanje oblikovalčevega razumevanja mesta, več preteklosti mesta, da bi videli njegovo prihodnost.

Namizna Svetilka

Oplamp

Namizna Svetilka Oplamp obsega keramično ohišje in trdno podlago iz lesa, na katero je postavljen vodilni vir svetlobe. Zahvaljujoč svoji obliki, ki jo dobimo z zlitjem treh stožcev, lahko telo Oplamp zasučemo v tri značilne položaje, ki ustvarjajo različne vrste svetlobe: visoko namizno svetilko z zunanjo svetlobo, nizko namizno svetilko z okolico ali dve zunanji luči. Vsaka konfiguracija stožcev žarnice omogoča, da vsaj en snop svetlobe naravno deluje v okolici z okoliškimi arhitekturnimi nastavitvami. Oplamp je zasnovan in v celoti ročno izdelan v Italiji.

Nastavljiva Namizna Svetilka

Poise

Nastavljiva Namizna Svetilka Akrobatski videz Poise, namizne svetilke, ki jo je oblikoval Robert Dabi iz podjetja Unform.Studio, prehaja med statično in dinamično ter veliko ali majhno držo. Glede na razmerje med osvetljenim obročem in roko, ki ga drži, pride do presekajoče ali tangentne črte na krog. Ko je obroč postavljen na višjo polico, bi lahko obesil polico; ali z nagibanjem obroča se lahko dotakne okoliške stene. Namen te prilagodljivosti je, da se lastnik kreativno vključi in se igra s svetlobnim virom sorazmerno z drugimi predmeti, ki ga obdajajo.

Razstavni Plakat

Optics and Chromatics

Razstavni Plakat Naslov Optika in kromatika se nanaša na razpravo med Goethejem in Newtonom o naravi barv. To razpravo predstavlja spopad dveh skladb v obliki črke: ena je preračunana, geometrijska, z ostrimi konturami, druga pa na impresionistični igri pisanih senc. Leta 2014 je ta dizajn služil kot naslovnica za naslovnice umetnikov serije Pantone Plus.

Obroč

Gabo

Obroč Obroč Gabo je bil zasnovan tako, da spodbuja ljudi, da se ponovno posvetijo igrivi strani življenja, ki se običajno izgubi, ko pride odraslost. Oblikovalko so navdihnili spomini na opazovanje njenega sina, ki se je igral s svojo barvito čarobno kocko. Uporabnik se lahko igra z obročem z vrtenjem dveh neodvisnih modulov. S tem se lahko barvne garniture ali položaj modulov ujemajo ali ne ujemajo. Poleg igrivega vidika ima uporabnik možnost, da vsak dan nosi drugačen obroč.