Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Kovček Za Baterijo

Parallel

Prenosni Kovček Za Baterijo Tako kot iPhone 5 je tudi Parallel pripravljen na to, da bo potrošnike vzbudil s super baterijo 2.500mAh - to je neverjetnih 1.7X več življenjske dobe. To je izjemno priročno za potrošnike, ki so vedno na poti in v celoti izkoristijo zmogljivosti iPhone. Parallel je snemljiva baterija s komplementarno trdim polikarbonatnim ohišjem. Priklopite, ko potrebujete več energije. Odstranite, da olajšate težo. Ergonomsko je zasnovan tako, da se dobro prilega v vaše roke. Z vgrajenim strelovodnim kablom in 5 barvami, ki ustrezajo zaščitnemu ohišju, ima enako dolžino kot iPhone 5.

Miza Z Nastavljivo Mizo

Dining table and beyond

Miza Z Nastavljivo Mizo Ta tabela lahko prilagodi svojo površino različnim oblikam, materialom, teksturam in barvam. V nasprotju s klasično mizo, katere namizna plošča služi kot fiksna površina pri strežnikih (krožniki, servirni krožniki itd.), Sestavni deli te mize delujejo tako kot površina kot pribor za serviranje. Ti dodatki so lahko sestavljeni iz različnih oblik in velikosti sestavnih delov, odvisno od potrebnih jedilnih potreb. Ta edinstven in inovativen dizajn tradicionalno jedilno mizo spremeni v dinamičen sredinski del z nenehnim preurejanjem ukrivljenih dodatkov.

Hipercar

Shayton Equilibrium

Hipercar Ravnotežje Shayton predstavlja čisti hedonizem, sprevrženost na štiri kolesa, abstraktni koncept večine ljudi in uresničitev sanj malo srečnikom. Predstavlja vrhunski užitek, novo dojemanje prehajanja iz ene točke v drugo, kjer cilj ni tako pomemben kot izkušnja. Shayton je zasnovan tako, da odkrije meje materialnih zmogljivosti, preizkuša nove alternativne zelene pogone in materiale, ki bi lahko izboljšali delovanje ob ohranjanju rodovnika hipercarja. Naslednja faza je iskanje vlagateljev in uresničitev Shaytonovega ravnotežja.

Miza, Kabriolet V Posteljo,

1,6 S.M. OF LIFE

Miza, Kabriolet V Posteljo, Glavni koncept je bil komentirati dejstvo, da se naše življenje krči, da bi se uvrstili v zaprt prostor naše pisarne. Sčasoma sem spoznal, da ima lahko vsaka civilizacija zelo različno dojemanje stvari, odvisno od njenega družbenega konteksta. Na primer, ta pisalna miza bi se lahko uporabljala za siesto ali za nekaj ur spanja ponoči v tistih dneh, ko se kdo bori za izpolnjevanje rokov. Projekt je dobil ime po dimenzijah prototipa (2,00 metra in 0,80 metra širine = 1,6 cm) in dejstvu, da delo nenehno zavzema vedno več prostora v našem življenju.

Biometrična Dostopna Naprava Za Odklepanje Vrat

Biometric Facilities Access Camera

Biometrična Dostopna Naprava Za Odklepanje Vrat Biometrična naprava, vgrajena v stene ali kioske, ki zajema šarenico in celoten obraz, nato navaja bazo podatkov, da določi uporabniške privilegije. Omogoča dostop z odklepanjem vrat ali prijavo uporabnikov. Vgrajene so funkcije za povratne informacije uporabnikov za enostavno samo poravnavo. Ledi nevidno osvetlijo oko in zasveti bliskavica. Spredaj ima 2 plastična dela, ki omogočajo dvobarvne barve. Manjši del nariše oko s finimi podrobnostmi. Oblika poenostavi 13 sestavnih delov spredaj v bolj estetski izdelek. Uporablja se za korporativni, industrijski in domači trg.

Senzorična Pipa

miscea KITCHEN

Senzorična Pipa Sistem Miscea KITCHEN je prvi v resnici dotik brez več tekočin za kuhinjsko pipo. Če združuje 2 razpršilnika in pipo v en edinstven in enostaven sistem, odpravlja potrebo po ločenih razpršilnikih po kuhinjskem delovnem območju. Pipa je popolnoma brez dotika, saj deluje za največjo higieno rok in zmanjšuje širjenje škodljivih bakterij. S sistemom se lahko uporabljajo različna kakovostna in učinkovita mila, detergenti in razkužila. Odlikuje ga najhitrejša in najbolj zanesljiva tehnologija senzorjev, ki je na trgu na voljo za natančnost delovanja.