Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Dvorišča In Vrta

Shimao Loong Palace

Oblikovanje Dvorišča In Vrta Z uporabo naravne in tekoče jezikovne razumske organizacije krajine so dvorišča med seboj povezana v več dimenzijah, prežeta s seboj in gladko spremenjena. S spretno uporabo vertikalne strategije se bo 4-metrska višinska razlika spremenila v vrhunec in značilnost projekta, kar bo ustvarilo večstopenjsko, umetniško, živo, naravno dvoriščno pokrajino.

Obnova Pristanišča

Dongmen Wharf

Obnova Pristanišča Pristanišče Dongmen je tisočletja staro pristanišče na matični reki Chengdu. Območje je bilo zaradi zadnjega kroga "obnove starega mesta" v osnovi porušeno in obnovljeno. Projekt je predstaviti sijajno zgodovinsko sliko s posredovanjem umetnosti in nove tehnologije na mestnem kulturnem mestu, ki je v bistvu izginilo, ter aktivirati in ponovno vlagati dolgo spalno urbano infrastrukturo v mestno javno dobrino.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nahaja v mestu Luzhou v provinci Sichuan, mestu, ki je znano po svojem vinu, katerega oblikovanje je navdihnilo lokalno vinsko jamo, prostor, ki vzbuja močno željo po raziskovanju. Preddverje je rekonstrukcija naravne jame, katere sorodna vizualna povezava širi pojem jame in lokalno urbano teksturo na notranji hotel in tako tvori izrazit kulturni nosilec. Cenimo potnikov občutek ob bivanju v hotelu, prav tako pa upamo, da je mogoče teksturo materiala in ustvarjeno vzdušje zaznati na globlji ravni.

Stanovanjska Hiša

Soulful

Stanovanjska Hiša Celoten prostor temelji na umirjenosti. Vse barve ozadja so svetle, sive, bele itd. Za uravnoteženje prostora se v prostoru pojavijo nekatere zelo nasičene barve in nekaj večplastnih tekstur, na primer temno rdeča, na primer blazine z edinstvenimi odtisi, na primer nekateri teksturirani kovinski okraski . V preddverju postanejo čudovite barve, hkrati pa prostoru dodajo primerno toplino.

Notranjost Maloprodajnega Prostora

Studds

Notranjost Maloprodajnega Prostora Studds Accessories Ltd je proizvajalec dvokolesnih čelad in dodatkov. Čelade Studds so bile tradicionalno naprodaj v prodajnih mestih z več znamkami. Zato je bilo treba ustvariti identiteto znamke, ki si jo zasluži. D'art je konceptualiziral trgovino z inovativnimi točkami, kot so navidezna resničnost izdelkov, interaktivne mize za zaslon na dotik in čistilni stroji za čelade itd. Študira trgovino s čeladami in dodatki je potegnila večje število kupcev, ki so se odpravili na drobno potovanje kupcev na naslednjo stopnjo.

Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Quaint and Quirky

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Quaint & Quirky sladica hiša je projekt, ki prikazuje sodobno vibro s pridihom narave, ki natančno odraža okusne dobrote. Ekipa želi ustvariti prizorišče, ki bo resnično edinstveno, in navdih so pogledali do ptičjega gnezda. Koncept je nato zaživel s kolekcijo sedežnih podstavkov, ki služijo kot osrednja značilnost prostora. Živahna struktura in barve vseh podstavkov si pomagajo ustvariti občutek enakomernosti, ki povezuje tla in mezzanina, čeprav daje ambientu pridih privlačnosti pozornosti.