Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Identiteta

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualna Identiteta Le Coffret je očarljiva dizajnerska nočitev in zajtrk v središču Valle d'Aosta. Projekt je bil zasnovan v popolnem spoštovanju pristnega sloga: zato so kamnite stene, leseni tramovi in starinsko pohištvo. Krog, ki simbolizira nebo nad trikotnikom, ki predstavlja goro, kjer se nahaja B&B, od ideje o vzponu človeka v nebo. Pisava Onciale, spremenjena v sodobni različici, da se spomni na keltski izvor doline, pravilno uravnava in podpira močan in pomemben simbol, da se končno dobi logotip, ki ga je enostavno prepoznati in zlahka ujeti v oko.

Umetnost Naslovnice Albuma

Haezer

Umetnost Naslovnice Albuma Haezer je znan po trdnem bas zvoku, epike pa z dobro poliranimi učinki. To je vrsta zvoka, ki se sliši zgolj kot prava plesna glasba, toda ob natančnejšem pregledu ali poslušanju boste v končnem izdelku začeli odkrivati več plasti frekvenc. Za kreativni koncept in izvedbo je bil izziv simulirati zvočno izkušnjo, imenovano Haezer. Slog umetniškega dela sploh ni tipičen plesni glasbeni slog, zato je Haezer postal svoj žanr.

Ovitek Za Meni

Magnetic menu

Ovitek Za Meni Nekaj plastičnih prozornih folij, povezanih z magneti, ki služijo kot popolna prevleka za različne vrste tiskanega materiala. Enostaven za uporabo. Enostaven za izdelavo in vzdrževanje. Dolgotrajen izdelek, ki prihrani čas, denar, surovine. Okolju prijazno. Lahko prilagodljiv za različne namene. Idealna uporaba v restavracijah kot pokrov menijev. Ko vam natakar prinese samo eno stran s sadnimi koktajli in samo eno stran s tortami za prijatelja, na primer, je skoraj tako kot prilagojeni jedilniki, narejeni samo za vas.

Dvd Škatla

Paths of Light

Dvd Škatla Najboljši način za zadrževanje kratkih animacijskih poti svetlobe Zina Caramelo je bil, da se DVD-ju prilepi čudovit primer. Embalaža dejansko izgleda, kot da je bila odtrgana iz gozda in oblikovana v CD. Na zunanji strani so vidne različne črte, ki se skoraj pojavljajo kot majhna drevesa, ki rastejo ob strani primera. Lesena zunanjost pripomore tudi k temu, da daje izjemno naraven videz. Paths of Light je izjemna posodobitev primerov, ki so jih mnogi opazili za zgoščenke v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ki so navadno sestavljali osnovno plastiko s papirnatim paketom, da bi razložili vsebino v notranjosti. (Besedilo JD Munro)

Oblikovanje Spletnih Strani

Trionn Design

Oblikovanje Spletnih Strani Belo platno je idealno ozadje za gradnjo. Sladkorna sladka barvna kombinacija zagotavlja popoln pritegljiv element pozornosti, ki pritegne gledalca. Kombinacija serif in sari serifnih pisav ter tehtanja in barv povzroči nenehno mešanico, ki pritegne gledalca k nadaljnjemu raziskovanju. Spletno mesto za animacijo HTML5 Parallax z odzivno, imamo lastno oblikovanje osebnih vektorjev. svoj edinstven Design Ever s svetlo barvo z lepimi in gladkimi animacijami.

Barvne Pike Za Pivo

Beertone

Barvne Pike Za Pivo Beertone je prvi referenčni vodnik piva, ki temelji na različnih barvah piva, predstavljen v ventilatorju v stekleni obliki. Za prvo izdajo smo zbrali podatke o 202 različnih pivih švic, ki potujejo po državi, od vzhoda do zahoda, od severa do juga. Celoten postopek je potreboval veliko časa in podrobno logistiko, da smo ga opravili, vendar pa nas rezultat teh dveh strasti zelo ponosni in nadaljnje izdaje so že načrtovane. Na zdravje!