Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lekarna

Izhiman Premier

Lekarna Nova zasnova trgovine Izhiman Premier se je razvila okoli ustvarjanja trendovske in sodobne izkušnje. Oblikovalec je uporabil drugačno mešanico materialov in detajlov, da je služil vsakemu kotu prikazanih predmetov. Vsako razstavno območje smo obravnavali ločeno s preučevanjem lastnosti materialov in razstavljenega blaga. Ustvarjanje kombinacije materialov, ki se mešajo med marmorjem iz Kalkute, lesom oreha, hrastovim lesom in steklom ali akrilom. Posledično je izkušnja temeljila na vsaki funkciji in preferencah strank s sodobnim in elegantnim dizajnom, ki je združljiv s postreženimi prikazanimi artikli.

Spoštovanje Umetnosti

The Kala Foundation

Spoštovanje Umetnosti Že dolgo obstaja svetovni trg za indijske slike, a zanimanje za indijsko umetnost v ZDA zaostaja. Za ozaveščanje o različnih stilih indijskih ljudskih slik je Fundacija Kala ustanovljena kot nova platforma za predstavitev slik in njihovo večjo dostopnost na mednarodnem trgu. Fundacijo sestavljajo spletno mesto, mobilna aplikacija, razstava z uredniškimi knjigami in izdelki, ki pomagajo premostiti vrzel in te slike povezati s širšim občinstvom.

Razsvetljavo

Mondrian

Razsvetljavo Viseča svetilka Mondrian doseže čustva skozi barve, prostornine in oblike. Ime vodi do njegovega navdiha, slikarja Mondriana. To je viseča svetilka pravokotne oblike v vodoravni osi, ki jo sestavlja več plasti barvnega akrila. Svetilka ima štiri različne poglede, ki izkoriščajo interakcijo in harmonijo, ki jo ustvarja šest barv, uporabljenih za to kompozicijo, kjer se oblika prekine z belo črto in rumeno plastjo. Mondrian oddaja svetlobo tako navzgor kot navzdol in ustvarja razpršeno, neinvazivno razsvetljavo, ki jo prilagaja zatemnitveni brezžični daljinski upravljalnik.

Dumbbell Handgripper

Dbgripper

Dumbbell Handgripper To je varno in dobro držalo fitnes orodje za vse starosti. Mehka prevleka na dotik na površini, ki zagotavlja svilnati občutek. Narejen iz 100 % recikliranega silikona s posebno formulo materiala, ki proizvaja 6 različnih stopenj trdote, z različno velikostjo in težo, zagotavlja neobvezen trening sile oprijema. Ročni prijemal se lahko prilega tudi zaobljeni zarezi na obeh straneh palice za bučico in mu doda težo za trening mišic rok do 60 vrst različnih kombinacij moči. Vpadljive barve od svetle do temne, označujejo moč in težo od svetle do težke.

Vaza

Canyon

Vaza Ročno izdelano vazo za rože je izdelalo 400 kosov natančno lasersko razrezane pločevine z različnimi debelinami, zlaganjem plast za plastjo in varjenim kosom za kosom, ki prikazuje umetniško skulpturo vaze za rože, predstavljeno v detajlnem vzorcu kanjona. Plasti zlaganja kovine prikazujejo teksturo odseka kanjona, prav tako povečujejo scenarije z različnimi ambienti, ustvarjajo neenakomerno spreminjajoče se naravne učinke teksture.

Stol

Stool Glavy Roda

Stol Stool Glavy Roda uteleša lastnosti, ki so lastne vodji družine: integriteta, organiziranost in samodisciplina. Pravi koti, oblike kroga in pravokotnika v kombinaciji z elementi ornamenta podpirajo povezavo preteklosti in sedanjosti, zaradi česar je stol brezčasen predmet. Stol je izdelan iz lesa z uporabo okolju prijaznih premazov in je lahko pobarvan v poljubni barvi. Stol Glavy Roda se bo naravno prilegal v katero koli notranjost pisarne, hotela ali zasebnega doma.