Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Notranjosti Kavarne

& Dough

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Naročnik ima sedež na Japonskem z 1.300 trgovinami blagovnih znamk krofov, Dough pa je blagovna znamka kavarn, ki je bila na novo razvita in je prva trgovina, ki je pripravila veliko otvoritev. Izpostavili smo moč, ki bi jo lahko zagotovila naša stranka, in prikazali smo jih v oblikovanju. Izkoristite moč naše stranke, ena prvih značilnosti te kavarne je odnos med prodajnim pultom in kuhinjo. Z postavitvijo stene in uravnoteženim oknom je naša stranka dobra v tem načinu delovanja, tako da bodo stranke potekale bolj gladko.

Restavracija

La Boca Centro

Restavracija La Boca Centro je triletna omejena dvorana barov in hrane, namenjena gojenju kulturnih izmenjav na temo španske in japonske kuhinje. Ob obisku živahne Barcelone sta čudovit dodatek mesta in interakcija z veseli, velikodušnimi ljudmi v Kataloniji navdihnila naše zasnove. Namesto da bi vztrajali pri popolni reprodukciji, smo se osredotočili na delno lokalizacijo, da bi ubrali izvirnost.

Barska Restavracija

IL MARE

Barska Restavracija V tej restavraciji smo sprejeli koncept "oblikovanje, ki ga je mogoče prilepiti". Za upravljanje več restavracij je neprecenljivo uporabljati drobne koščke proteanih kombinacij. Na primer, oblika luka, ki povezuje steber in strop, bo postala en kos zasnove in zagotovo bo šla precej nad klopi ali šankom. Seveda se to lahko uporablja tudi kot delitev ozračja. Dejansko so že dokončane še tri restavracije in ta "oblikovanje, ki se lahko prilepi", je ugodno vplivalo.

Restavracija

George

Restavracija Georgeov koncept je "jedilnica, oblikovana skupaj s spomini strank." To je kraj, kjer lahko vsak dan uživamo v vsakodnevnih dogodkih, kot so pogostitve ob jedi in pitje, negujejo ameriško kulturo in zgodovino moderne arhitekture, ko je stranka živela v New Yorku. Zato je restavracija kot celota zgrajena v podobi restavracije dediščine v New Yorku, nekoliko zgradbe, ki so jih naredili malo po malem, kažejo na zgodovinsko ozadje. To je, da vključimo že omenjeni koncept in uspeli smo maksimalno izkoristiti potencial te zgradbe.

Notranja Zasnova

CRONUS

Notranja Zasnova Barski bivalni prostor za člane je namenjen izvajalcem, ki želijo preživeti stilske mestne noči. Samoumevno je, da boste za tiste, ki želite postati član, in ki so pripravljeni uporabljati ta lokal, čutili nekaj posebnega in izjemnega. Ko začnete tukaj uporabljati, bo uporabnost in udobje zelo pomemben za obratovalno obliko. Ta dva vidika, ki sta bila omenjena, se vam zdita precej čudna in naš pravi izziv je bil naš izziv. Pravzaprav sta bila ta „dva vidika“ ključna beseda za oblikovanje tega bivalnega prostora.

Japonska Restavracija Z Rezinami

Saboten Beijing the 1st

Japonska Restavracija Z Rezinami To je japonska veriga restavracij, imenovana Saboten, prva vodilna restavracija na Kitajskem. Deformacija naše tradicije in dobra lokalizacija sta bistvenega pomena za lažje sprejemanje japonske kulture v tujih državah. Tu smo si ob ogledu prihodnjih vizij restavracijske verige izdelali modele, ki bodo postali koristni priročniki, ko se bomo razširili na Kitajsko in tudi v tujino. Potem je bil eden naših izzivov razumeti pravilno razumevanje "japonskih podob", ki jih imajo tujci. Osredotočili smo se predvsem na "tradicionalno Japonsko". Trudili smo se, kako ga vključiti.