Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Univerzitetna Notranja Zasnova

TED University

Univerzitetna Notranja Zasnova Univerzitetni prostori TED, zasnovani s sodobnim oblikovalskim konceptom, odražajo progresivno in sodobno smer institucije TED. Sodobni in surovine so kombinirani s tehnološko infrastrukturo in razsvetljavo. Na tem mestu so določene vesoljske konvencije, ki jih doslej še nismo doživeli. Ustvari se nova vrsta vizije za univerzitetne prostore.

Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Infibond

Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora Shirli Zamir Design Studio je oblikoval novo pisarno Infibonda v Tel Avivu. Po raziskavah v zvezi z izdelkom podjetja je ideja oblikovala delovni prostor, ki postavlja vprašanja o tanki meji, ki se razlikuje od resničnosti od domišljije, človeških možganov in tehnologije, ter o iskanju povezave vseh teh. Studio je iskal pravilne odmerke uporabe tako glasnosti, črte kot praznine, ki bodo definirali prostor. Načrt pisarne sestavljajo upraviteljske sobe, sejne sobe, a-formalni saloni, kavarne in odprta kabina, zaprte telefonske govorilnice in delovni odprti prostor.

Zasnova Arhitekture Gostišča

Barn by a River

Zasnova Arhitekture Gostišča Projekt "skedenj ob reki" se spopada z izzivom ustvarjanja naseljenega prostora, ki temelji na ekološki vpletenosti, in predlaga specifično lokalno rešitev problema medsebojnosti arhitekture in krajine. Tradicionalni arhetip hiše je pripeljan do askeze svojih oblik. Kedrovska skodla strehe in zeleni zidovi stene skrivajo zgradbo v travi in grmovju umetne krajine. Za stekleno steno se vidi skalnata reka.

Parfumerijski Supermarket

Sense of Forest

Parfumerijski Supermarket Podoba prosojnega zimskega gozda je postala navdih tega projekta. Obilje tekstur naravnega lesa in granita gledalca potopi v tok plastike in vizualne vtise znakov narave. Industrijsko vrsto opreme mehčajo barve rdečega in zelenega oksidiranega bakra. Trgovina je kraj privlačnosti in komunikacije več kot 2000 ljudi dnevno.

Parfumerijska Trgovina

Nostalgia

Parfumerijska Trgovina Industrijske pokrajine v letih 1960-1970 so spodbudile ta projekt. Kovinske konstrukcije iz toplo valjanega jekla ustvarjajo realistično intonacijo proti utopiji. Zarjaveli profiliran list starih ograj ustvarja vzdušje popolne svobode izražanja. Odprte tehnične komunikacije, obloženi ometi in pulti iz granita dodajo notranjemu industrijskemu šiku šestdesetih let.

Notranja Zasnova Gostišč

Barn by a River

Notranja Zasnova Gostišč Projekt "skedenj ob reki" se spopada z izzivom ustvarjanja naseljenega prostora, ki temelji na ekološki vpletenosti, in predlaga specifično lokalno rešitev problema medsebojnosti arhitekture in krajine. Tradicionalni arhetip hiše je pripeljan do askeze svojih oblik. Kedrovska skodla strehe in zeleni zidovi stene skrivajo zgradbo v travi in grmovju umetne krajine. Za stekleno steno se vidi skalnata reka.