Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklena Vaza

Jungle

Steklena Vaza Navdih narave je predpostavka kolekcije stekla Jungle ustvariti predmete, ki dobivajo svojo vrednost s kakovostjo, oblikovanjem in materialom. Preproste oblike odražajo vedrino medija, hkrati pa so breztežne in močne. Vaze so izpihnjene in ročno oblikovane, podpisane in oštevilčene. Ritem postopka izdelave stekla zagotavlja, da ima vsak predmet v zbirki Jungle edinstveno barvno igro, ki posnema gibanje valov.

Vaza

Rainforest

Vaza Vaze Rainforest so mešanica 3D oblikovanih oblik in tradicionalne skandinavske tehnike pare. Ročno oblikovani koščki imajo izjemno debelo steklo z breztežno lebdečimi barvami. Kolekcija studiomade se zgleduje po kontrastih narave in kako ustvarja harmonijo.

Razsvetljava

Thorn

Razsvetljava Ker je prepričan, da je mogoče v naravi gojiti in razlikovati organske oblike, ne da bi pri tem naključij motili njihovo strukturo in izražanje ter da imajo ljudje nagonsko sorodnost naravnim oblikam, je Yılmaz Dogan dejal, da želi oblikovati Thorn, da odraža rast z oblikami, ki posnemajte naravo brez kakršnih koli omejitev dimenzij pri osvetlitvi. Trn, ki je vir navdiha za naravno vejo trnja; raste v naključni strukturi in je naravni, izpolnjuje različne potrebe in nima omejitve velikosti kot dobra osvetlitev.

Miza

Patchwork

Miza Yılmaz Dogan, ki je začel z mislijo, da bi na namiznem pladnju lahko uporabili različne industrijske materiale, je dejal, da je na vaši mizi oblikoval prilagodljivost, da lahko kadar koli spremenite prilagoditev različnim trendom. Patchwork je s svojim popolnoma lomljivim dizajnom dinamičen dizajn, ki se zlahka prilagaja različnim prostorom kot jedilne in sejne mize.

Kavna Miza

Ripple

Kavna Miza Srednje mize, ki se uporabljajo, običajno potekajo sredi prostorov in povzročajo težave s težavami s pristopom. Zaradi tega se za odpiranje te vrzeli uporabljajo servisne tabele. Da bi rešil to težavo, je Yılmaz Dogan pri oblikovanju Ripple združil dve funkciji in razvil dinamično zasnovo izdelka, ki je lahko srednja stojala in servisna miza, ki potuje z asimetrično roko in se premika v daljavo. To dinamično gibanje je sovpadalo z Rippleovimi fluidnimi oblikovalskimi linijami, ki se odražajo v naravi, z variabilnostjo kapljice in valovi, ki jih tvori ta kapljica.

Jahta

Portofino Fly 35

Jahta Portofino Fly 35, napolnjen z naravno svetlobo iz velikih oken, ki se nahajajo v dvorani, tudi v kabinah. Njene dimenzije ponujajo občutek prostora za čoln takšne velikosti. Barvna paleta je v celotni notranjosti topla in naravna, z izbiro ravnotežnih kompozicij barv in materialov, zaradi česar so okolja v modernih in udobnih prostorih skladna z mednarodnimi trendi notranjega oblikovanja.