Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakladalec Na Kolesih

Arm Loader

Nakladalec Na Kolesih Nakladalnik, ki večinoma deluje na neenakomernih razlogih, lahko povzroči, da voznik doživi hudo bolezen v gibanju, prav tako pa lahko občuti hitro utrujenost. Vendar pa 'ARM LOADER' omogoča prepoznavanje koordinatnih točk na tleh in pomaga vozniškemu sedežu, da je stabilen in da ne maha. Zato voznikom pomaga, da se ne počutijo utrujeni, in jim omogoča varno opravljanje dela.

Koledar

Calendar 2014 “Safari”

Koledar Safari je koledar z živalskimi papirji. Odstranite in sestavite 6 listov z 2 mesečna koledarja ob straneh. Telo in sklepne odseke zložite vzdolž gub, poglejte si oznake na sklepih in se pritrdite, kot je prikazano. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Usb Bliskovni Pogon

Frohne eClip

Usb Bliskovni Pogon eClip je prvi na svetu USB bliskovni pogon s papirnim sponkami z metričnim ravnilom. eClip je prejel srebrno nagrado za oblikovanje iDA & Golden A '. eClip je lahek, prilega se vam ključavnice in deluje kot sponka za papir, da organizira papirje, potrdila in denar. eClip varuje osebne podatke, intelektualno lastnino, podatke o delodajalcih, medicinske podatke in poslovne skrivnosti z varnostno programsko opremo. eClip je zasnoval Frohne na Floridi. Zlati spominski konektor je odporen na udarce, odporen na praske, vodoodporen, odporen na alkohol, prah, odporen proti rji in elektromagnetni odpornosti.

Motorna Žaga

Rotation Saw

Motorna Žaga Motorna verižna žaga z vrtljivim ročajem. Ta veriga ima ročaj, ki se vrti za 360 ° in se ustavi pod vnaprej določenimi koti. Na splošno ljudje drevesa režejo vodoravno ali navpično, tako da žage vrtijo pod določenim kotom ali se nagnejo ali nagnejo svoje dele telesa. Žal žaga pogosto zdrsne z uporabnikovega oprijema ali mora uporabnik delovati v nerodnem položaju, kar lahko povzroči poškodbe. Za odpravo takšnih pomanjkljivosti je predlagana žaga opremljena z vrtljivim ročajem, tako da lahko uporabnik prilagodi kote rezanja.

Dekor Za Steklenice

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Za Steklenice Zlata sijajna litovska vodka Gold. Črna izdaja ”je svoj ekskluzivni videz podedovala iz litovske ljudske umetnosti. Rhombus in jelke, združeni z majhnimi kvadratki, so v litovski ljudski umetnosti zelo pogosti vzorci. Čeprav je sklicevanje na te nacionalne motive dobilo sodobnejše oblike, so se skrivnostni pretekli odsevi prelevili v moderno umetnost. Prevladujoče zlate in črne barve poudarjajo izjemen postopek filtracije vodke skozi premog in zlate filtre. To je tisto, zaradi česar je „litovska vodka Gold. Črna izdaja ”tako občutljivo in kristalno čisto.

Koledar

Calendar 2014 “Flowers”

Koledar Oblikujte sobo, prinesite letne čase - Koledar Rože ima obliko vaze z 12 različnimi cvetovi. Vsak mesec si osvetlite življenje s sezonsko rožo. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.