Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Yuyuyu

Restavracija Danes na trgu na Kitajskem obstaja veliko teh mešanih sodobnih modelov, ki običajno temeljijo na tradicionalnih modelih, vendar bodisi s sodobnimi materiali bodisi novimi izrazi. Yuyuyu je kitajska restavracija, oblikovalci so ustvarili nov način za izražanje orientalskega dizajna, novo instalacijo, sestavljeno iz linij in pik, ki se razširijo od vrat do notranjosti restavracije. S spremembo časov se spreminja tudi estetsko spoštovanje ljudi. Za sodobni orientalski dizajn je inovacija zelo potrebna.

Restavracija

Yucoo

Restavracija S postopno zrelostjo estetike in estetskimi spremembami človeka je sodobni slog, ki poudarja samo sebe in individualnost, postal pomemben element oblikovanja. Ta primer je restavracija, oblikovalec želi ustvariti mladostno vesoljsko izkušnjo za potrošnike. Svetlo modre, sive in zelene rastline ustvarjajo naravno udobje in ležernost prostora. Lestenec, narejen iz ročno tkanega ratana in kovine, pojasnjuje trčenje med človekom in naravo, kar prikazuje vitalnost celotne restavracije.

Trgovina

Formal Wear

Trgovina Moške trgovine z oblačili pogosto ponujajo nevtralne notranjosti, ki negativno vplivajo na razpoloženje obiskovalcev in zato zmanjšujejo odstotek prodaje. Da bi privabili ljudi, da ne samo obiščejo trgovino, ampak tudi kupijo izdelke, ki so tam predstavljeni, bi moral prostor navdihniti in razveseliti dobro veselje. Zato oblikovanje te trgovine uporablja posebne lastnosti, ki jih navdihuje izdelava šivanja in različne podrobnosti, ki bodo pritegnile pozornost in širile dobro razpoloženje. Postavitev odprtega prostora, ki je razdeljena na dve coni, je zasnovana tudi za svobodo kupcev med nakupovanjem.

Ravnanje Las

Nano Airy

Ravnanje Las Zračno železo za ravnanje Nano združuje nanokeramične materiale za prevleke z inovativno tehnologijo negativnega železa, ki lase hitro in gladko pripelje v ravno obliko. Zahvaljujoč senzorju magneta na vrhu pokrovčka in ohišju se naprava samodejno izklopi, ko je pokrovček zaprt, kar je varno za prevoz. Kompaktno ohišje z USB polnilnim brezžičnim dizajnom je enostavno shranjevati v torbici in nositi, ženski pa pomaga, da bo elegantno pričesko kadarkoli in kjer koli. Bela in roza barvna shema daje napravi ženstven značaj.

Mobilna Aplikacija

DeafUP

Mobilna Aplikacija Gluhi sproža pomen izobraževanja in poklicnih izkušenj za skupino gluhih v vzhodni Evropi. Ustvarijo okolje, kjer se lahko strokovnjaki in gluhi študenti srečajo in sodelujejo. Sodelovanje bo naraven način za opolnomočenje in motiviranje gluhih, da postanejo bolj aktivni, dvignejo svoje talente, se naučijo novih veščin in spremenijo.

Torbice

Qwerty Elemental

Torbice Tako kot razvoj oblikovanja pisalnih strojev prikazuje preoblikovanje iz zelo zapletene vizualne oblike v enostavno, geometrijsko obliko s čisto podlogo, je tudi Qwerty-element utelešenje trdnosti, simetrije in preprostosti. Konstruktivni jekleni deli, ki jih izdelujejo različni obrtniki, so značilna vizualna značilnost izdelka, ki daje torbi arhitekturni videz. Bistvena posebnost torbe sta dva ključa za pisalni stroj, ki jih je sama izdelala in sestavila oblikovalka.