Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Grid

Miza Mreža je miza, zasnovana iz mrežnega sistema, ki je bil navdihnjen s tradicionalno kitajsko arhitekturo, kjer se vrsta lesene konstrukcije, imenovane Dougong (Dou Gong), uporablja v različnih delih stavbe. Z uporabo tradicionalne lesene strukture lesa je sestavljanje mize tudi proces učenja o strukturi in doživljanja zgodovine. Nosilna konstrukcija (Dou Gong) je izdelana iz modularnih delov, ki jih je mogoče enostavno razstaviti in jih je treba shraniti.

Pohištvena Serija

Sama

Pohištvena Serija Sama je verodostojna serija pohištva, ki s svojimi minimalnimi, praktičnimi oblikami in močnim vizualnim učinkom zagotavlja funkcionalnost, čustveno izkušnjo in unikatnost. Kulturni navdih, ki izhaja iz poezije vrtinčastih kostumov, oblečenih v obredih Sama, je v svoji zasnovi interpretiran skozi igro stožčaste geometrije in tehnik upogibanja kovin. Kiparska drža serije je kombinirana s preprostostjo materialov, oblik in proizvodnih tehnik, kar ponuja funkcionalno & amp; estetske koristi. Rezultat je sodobna serija pohištva, ki daje značilen pečat bivalnim prostorom.

Prstan

Dancing Pearls

Prstan Plešejo biseri med šumenjem morskih valov, je rezultat navdiha iz oceana in biserov in je prstan 3D modela. Ta prstan je zasnovan s kombinacijo zlata in barvitih biserov s posebno strukturo za izvajanje gibanja biserov med bučnimi valovi oceana. Premer cevi je bil izbran v dobri velikosti, zaradi česar je zasnova dovolj robustna, da je model izdelan.

Mačja Postelja

Catzz

Mačja Postelja Pri oblikovanju mačje postelje Catzz so navdih črpale potrebe mačk in lastnikov ter morale združiti funkcijo, preprostost in lepoto. Med opazovanjem mačk so njihove edinstvene geometrijske značilnosti navdihnile čisto in prepoznavno obliko. Nekateri značilni vedenjski vzorci (npr. Premikanje ušes) so se vključili v mačjo uporabniško izkušnjo. Ob upoštevanju lastnikov v mislih je bil cilj ustvariti kos pohištva, ki bi ga lahko prilagodili in ponosno razstavili. Poleg tega je bilo pomembno zagotoviti enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča eleganten, geometrijski dizajn in modularna struktura.

Klub Za Prosti Čas

Central Yosemite

Klub Za Prosti Čas Vrnite se k preprostosti življenja, soncu se skozi okno križajo svetlobe in sence. Da bi bolje odražali naravni okus v celotnem prostoru, v celoti izkoristite obliko hlodov, preprosto in elegantno, humanistično udobje, poudarite umetniško vzdušje v prostoru. Orientalski šarm ton z edinstvenim prostorskim razpoloženjem. To je še en izraz notranjosti, je naraven, čist, spremenljiv.

Suha Embalaža Čaja

SARISTI

Suha Embalaža Čaja Zasnova je valjasta posoda živih barv. Inovativna in osvetljujoča uporaba barv in oblik ustvarja harmoničen dizajn, ki odraža zeliščne infuzije SARISTI. Kar razlikuje naš dizajn, je naša sposobnost, da damo sodoben zasuk suhi embalaži čaja. Živali, uporabljene v embalaži, predstavljajo čustva in pogoje, ki jih ljudje pogosto doživijo. Na primer, ptice Flamingo predstavljajo ljubezen, medved Panda pa sprostitev.