Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tws Slušalke

PaMu Nano

Tws Slušalke PaMu Nano razvija "nevidne v ušesu" slušalke, prilagojene mladim uporabnikom in primerne za več scenarijev. Zasnova temelji na optimizaciji ušesnih podatkov več kot 5.000 uporabnikov in končno zagotavlja, da bo večina ušes udobnih pri nošenju, tudi med ležanjem na boku. Površina ohišja za polnjenje uporablja posebno elastično krpo za skrivanje indikatorske lučke prek integrirane tehnologije embalaže. Magnetno sesanje omogoča enostavno upravljanje. BT5.0 poenostavlja delovanje, hkrati pa ohranja hitro in stabilno povezavo, kodek aptX pa zagotavlja višjo kakovost zvoka. IPX6 Vodoodpornost.

Tws Slušalke

PaMu Quiet ANC

Tws Slušalke PaMu Quiet ANC je niz aktivnih brezžičnih slušalk za odpravljanje hrupa, ki bi lahko učinkovito rešile obstoječe težave s hrupom. Poganja ga dvojni Qualcommov vodilni bluetooth in digitalni neodvisni čip za aktivno odpravljanje hrupa, lahko skupno dušenje PaMu Quiet ANC doseže 40 dB, kar bi lahko učinkovito zmanjšalo škodo, ki jo povzročajo hrup. Uporabniki lahko preklapljajo med prehodno funkcijo in aktivnim odpravljanjem hrupa glede na različne scenarije, tako v vsakdanjem življenju kot v poslovnih priložnostih.

Svetlobna Enota

Khepri

Svetlobna Enota Khepri je talna svetilka in obesek, ki je zasnovan na podlagi starih Egipčanov Kheprija, boga skarabeja vzhajajočega jutranjega sonca in ponovnega rojstva. Samo dotaknite se Khepri in lučka bo prižgana. Od teme do svetlobe, kot so vedno verjeli stari Egipčani. Khepri, ki je bil razvit iz evolucije egiptovske oblike skarabeja, je opremljen z zatemnitvijo LED, ki jo uravnava stikalo senzorja na dotik, ki omogoča tri nastavitve nastavljive svetlosti z dotikom.

Identitete, Blagovna Znamka

Merlon Pub

Identitete, Blagovna Znamka Projekt Merlon Puba predstavlja celotno zasnovo blagovne znamke in identitete novega gostinskega objekta v Tvrdi v Osijeku, starem baročnem mestnem jedru, zgrajenem v 18. stoletju kot del velikega sistema strateško utrjenih mest. V obrambni arhitekturi ime Merlon pomeni trdne, pokončne ograje, namenjene zaščiti opazovalcev in vojske na vrhu utrdbe.

Embalaža

Oink

Embalaža Za zagotovitev prepoznavnosti stranke na trgu je bil izbran igriv videz in občutek. Ta pristop simbolizira vse lastnosti blagovne znamke, izvirne, okusne, tradicionalne in lokalne. Glavni cilj uporabe embalaže novih izdelkov je bil kupcem predstaviti zgodbo o vzreji črnih prašičev in pridelavi tradicionalnih mesnih dobrot najvišje kakovosti. V tehniki linoreza je nastal niz ilustracij, ki prikazujejo mojstrstvo. Že same ilustracije predstavljajo pristnost in nagovarjajo kupca k razmišljanju o izdelkih Oink, njihovem okusu in teksturi.

Nosilka Za Hišne Ljubljenčke

Pawspal

Nosilka Za Hišne Ljubljenčke Nosilec za hišne ljubljenčke Pawspal bo prihranil energijo in lastniku hišnega ljubljenčka pomagal hitro dostaviti. Za koncept oblikovanja Nosilec za hišne ljubljenčke Pawspal, ki ga je navdihnil Space Shuttle, s katerim lahko svoje ljubke hišne ljubljenčke odpeljejo kamor koli želijo. In če imajo še enega hišnega ljubljenčka, lahko postavijo še enega na vrh in priklopijo kolesa spodaj, da vlečejo nosilce. Poleg tega je Pawspal zasnovan z notranjim prezračevalnim ventilatorjem, ki je udoben za hišne ljubljenčke in ga je enostavno polniti z USB C.