Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

100 Bites Dessert

Restavracija Kljub temu, da je grižljaj kot oblikovalska tema, grafični portreti, modeli zob, zvezdne vizualne slike so vse ključne lastnosti, ki spodbujajo okuse vsake stranke. Od domišljijsko rjave in bele grafične stropa, bele super grafične stene, do lepo urejene stene zaslona izdelkov, skupaj s 100 griznimi ikonami, ki predstavljajo različna desetletja, bogato oblikovan okus črnega humorja zmede.

Korporativno Oblikovanje

Vivifying Minimalism

Korporativno Oblikovanje Rezultat je bil ustvariti sodoben prostor, ki prilagodi terapije, ki temeljijo na napredni tehnologiji, hkrati pa nudi klasične spa tretmaje. Rezultat tega je bil ustvariti dinamičen prostor, ki oddaja strogost znanstvenih laboratorijev in hkrati dodaja znane konotacije toplih klasičnih notranjosti. Navdih za pritličje je bil iz zen filozofije in diadične narave kozmosa. Beli lavaplaster namiguje na klinično bel in znanstveni razlog, čokoladno rjava iz klasične palete namiguje na okusne konotacije človeških želja.

Medicinski Center

Neo Derm The Center

Medicinski Center Zasnovan je tako, da odmeva tematiko linij, poudarki barv apna pa so ravno dovolj, da prikažejo osupljiv in energičen kratki dizajn za ta poseben center za nego kože. Žare bele črne črte vodijo po celotnem belem stropu in se z dinamiko raztezajo na okoliški prostor. Območje sprostitve ob recepciji je postavljeno na barvo apna v barvi apna od pohištva do preproge, ki s pregledovanjem pristanišča Victoria poudarja mlado in pomlajeno bistvo znamke.

Razstavni In Pogajalski Prostor

All Love in Town Sales Center

Razstavni In Pogajalski Prostor Komercialni prostor bi lahko bil tudi poslovno usmerjeno območje dejavnosti, polno umetnosti in estetike, kolikor je gledališče in muzej. Malo oblikovalcev si nikoli ni pomislilo, da intenzivna kombinacija ljudi in okolice postane tako nujna, kot smo jo kdajkoli pričakovali. Ustvarili smo notranji prostor, ki je z ljudmi vnesel akord tako, da so kar najbolje izkoristili poceni materiale-žarnice, Ping Pong in božično okrasno kroglico. Izdelali smo legendo o prodaji nepremičnin o zaključnih prodajnih nalogah v treh mesecev v vsej industriji zaradi izrazitega dizajna.

Prstan

Moon Curve

Prstan Naravni svet je v stalnem gibanju, saj uravnava red in kaos. Dober dizajn je ustvarjen iz iste napetosti. Njegove lastnosti moči, lepote in dinamičnosti izvirajo iz umetnikove sposobnosti, da je v dejanju ustvarjanja odprt za ta nasprotja. Končana skladba je vsota neštetih odločitev, ki jih umetnik sprejme. Vsa misel in noben občutek ne bo povzročil trdega in hladnega dela, medtem ko vsak občutek in noben nadzor daje delo, ki se ne izrazi. Preplet obeh bo izraz plesa samega življenja.

Svetilka

Capsule Lamp

Svetilka Svetilka je bila prvotno zasnovana za blagovno znamko otroških oblačil. Navdih prihajajo iz igrač s kapsulami, ki jih otroci dobijo iz prodajnih avtomatov, ki se običajno nahajajo na prodajnih salonih. Če pogledamo svetilko, lahko opazimo kup raznobarvnih igrač s kapsulami, vsaka po želji in užitku, ki prebudijo mladostno dušo. Število kapsul je mogoče prilagoditi in vsebino zamenjati tako, kot želite. Od vsakodnevnih malenkosti do posebnih okraskov vsak predmet, ki ga vstavite v kapsule, postane edinstvena lastna pripoved in tako kristalizira vaše življenje in stanje duha v določenem času.