Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklena Mineralna Voda

Cedea

Steklena Mineralna Voda Zasnova vode Cedea je navdihnjena z Ladinskimi Dolomiti in legendami o naravnem svetlobnem fenomenu Enrosadira. Dolomiti, ki jih povzročajo edinstveni minerali, ob sončnem vzhodu in sončnem zahodu zasvetijo v rdečkastem, žgočem odtenku, kar daje pokrajini čaroben ambient. Embalaža Cedea "podobna legendarnemu čarobnemu vrtu vrtnic" želi ujeti prav ta trenutek. Rezultat je steklena steklenica, zaradi katere voda blešči in blešči do presenetljivega učinka. Barve steklenice naj bi spominjale na poseben sijaj Dolomitov, ki se kopajo z mineralno rožnato rdečo in modrino neba.

Vodilna Čajnica

Toronto

Vodilna Čajnica Najbolj prometno nakupovalno središče v Kanadi prinaša svežo novo zasnovo prodajalne sadnih čajev, ki jo je izdelal Studio Yimu. Projekt vodilne trgovine je bil idealen za namene blagovne znamke, da bi postal nova vroča točka v nakupovalnem središču. Po navdihu kanadske pokrajine je čudovita silhueta kanadske Modre gore vtisnjena na stensko ozadje v celotni trgovini. Za uresničitev koncepta je Studio Yimu ročno izdelal skulpturo 275 cm x 180 cm x 150 cm, ki omogoča popolno interakcijo z vsako stranko.

Embalaža Naravne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Embalaža Naravne Kozmetike Nova zasnova embalaže za nemško luksuzno naravno kozmetiko pripoveduje zgodbo o umetniškem, kot dnevniku, kopanju v toplih barvah. Na prvi pogled navidezno kaotična, ob natančnejšem pregledu embalaža sporoča močno enotnost, sporočilo. Zahvaljujoč novemu konceptu oblikovanja vsi izdelki izžarevajo naravnost, stil, starodavno zdravilno znanje in sodobno praktičnost.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon V procesu urbanega razvoja je neizogibno, da bo nastalo isto grajeno okolje. Tradicionalne zgradbe se lahko zdijo tudi mračne in odmaknjene. Pojav krajinske arhitekture posebne oblike mehča odnos med ljudmi v arhitekturnem prostoru, postane prostor za oglede in aktivira vitalnost.

Lestenec

Bridal Veil

Lestenec Ta umetnost - umetniški predmet z vklopljenimi lučmi. Prostorna soba s stropom zapletenega profila, kot kumulusni oblaki. Lestenec se prilega prostoru, ki gladko teče od sprednje stene do stropa. Kristalno-beli listi emajla v povezavi z elastičnim upogibanjem tankih cevi ustvarjajo podobo leteče tančice po svetu. Obilje svetlobnih in zlatih sijaj letečih ptic ustvarja občutek prostornosti in veselja.

Kuhinjski Pripomočki

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Pripomočki Uporaba različnih stilov kuhinjskih instrumentov poleg vizualne nadležnosti ustvarja neurejeno kuharsko okolje. Povedano na kratko sem poskušal narediti poenoten komplet teh priljubljenih kuhinjskih dodatkov, ki se običajno uporabljajo v vseh hišah. Ta zasnova je bila povsem navdihnjena s kreativnostjo. "Združena oblika" in "prijeten videz" sta dve njegovi značilnosti. Poleg tega ga bo trg pozdravil zaradi inovativnega videza. To bo priložnost za proizvajalca in kupca, da v enem paketu kupijo 6 pripomočkov.