Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Naravne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Embalaža Naravne Kozmetike Nova zasnova embalaže za nemško luksuzno naravno kozmetiko pripoveduje zgodbo o umetniškem, kot dnevniku, kopanju v toplih barvah. Na prvi pogled navidezno kaotična, ob natančnejšem pregledu embalaža sporoča močno enotnost, sporočilo. Zahvaljujoč novemu konceptu oblikovanja vsi izdelki izžarevajo naravnost, stil, starodavno zdravilno znanje in sodobno praktičnost.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon V procesu urbanega razvoja je neizogibno, da bo nastalo isto grajeno okolje. Tradicionalne zgradbe se lahko zdijo tudi mračne in odmaknjene. Pojav krajinske arhitekture posebne oblike mehča odnos med ljudmi v arhitekturnem prostoru, postane prostor za oglede in aktivira vitalnost.

Lestenec

Bridal Veil

Lestenec Ta umetnost - umetniški predmet z vklopljenimi lučmi. Prostorna soba s stropom zapletenega profila, kot kumulusni oblaki. Lestenec se prilega prostoru, ki gladko teče od sprednje stene do stropa. Kristalno-beli listi emajla v povezavi z elastičnim upogibanjem tankih cevi ustvarjajo podobo leteče tančice po svetu. Obilje svetlobnih in zlatih sijaj letečih ptic ustvarja občutek prostornosti in veselja.

Kuhinjski Pripomočki

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Pripomočki Uporaba različnih stilov kuhinjskih instrumentov poleg vizualne nadležnosti ustvarja neurejeno kuharsko okolje. Povedano na kratko sem poskušal narediti poenoten komplet teh priljubljenih kuhinjskih dodatkov, ki se običajno uporabljajo v vseh hišah. Ta zasnova je bila povsem navdihnjena s kreativnostjo. "Združena oblika" in "prijeten videz" sta dve njegovi značilnosti. Poleg tega ga bo trg pozdravil zaradi inovativnega videza. To bo priložnost za proizvajalca in kupca, da v enem paketu kupijo 6 pripomočkov.

Avtomatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Avtomatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 je bil zasnovan tako, da kljubuje naravi varnostnih izdelkov in zmanjšuje ustrahovanje in strah pred tehnološkimi in psihološkimi vidiki. Njegova zasnova na novo interpretira že znane elemente domačega računalnika in tako zagotavlja uporabnikom prijazen videz podeželskih državljanov okoli tajske meje. Glas in slike na zaslonu vodijo uporabnike prvič po korakih skozi postopek. Dvobarvni ton na blazinici za tiskanje prstov jasno označuje območja optičnega branja. MBAS 2 je edinstven izdelek, katerega namen je spremeniti način prehajanja meja, saj omogoča več jezikov in prijazno nediskriminatorno uporabniško izkušnjo.

Razstavni Prostor

From The Future

Razstavni Prostor Razstavni prostor: V razstavnem prostoru so na ogled trenirke za treniranje in športna oprema, izdelana s tehnologijo injekcije. Kraj je videti kot izdelan s stiskanjem brizgalnih kalupov. Pri načinu izdelave kraja kosi pohištva, kot da bi bili skupaj s proizvedenimi v brizgalni plesni, da bi ustvarili celoto. Grobe šivalne poti, ki na stropu, zmehčajo vso tehnološko vizualnost.