Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarna

Blossom

Pisarna Čeprav gre za pisarniški prostor, uporablja drzno kombinacijo različnih materialov, zelena zasaditvena struktura pa čez dan daje občutek perspektive. Oblikovalec zagotavlja le prostor, vitalnost prostora pa je še vedno odvisna od lastnika, ob uporabi moči narave in oblikovalčevega edinstvenega sloga! Pisarna ni več ena sama funkcija, zasnova je bolj raznolika, uporabljali pa jo bomo v velikem in odprtem prostoru za ustvarjanje različnih možnosti med ljudmi in okoljem.

Pisarna

Dunyue

Pisarna Med postopkom pogovarjanja oblikovalci pustijo zasnovi ne le prostorske delitve notranjosti, temveč povezavo mesta / prostora / ljudi skupaj, tako da se okolje in prostor z majhnimi ključi v mestu ne spopadata, podnevi je skrita fasada na ulici, noč. Potem postane steklena svetlobna plošča v mestu.

Jedilnica

Elizabeth's Tree House

Jedilnica Predstavitev vloge arhitekture v procesu zdravljenja je Elizabeth's Tree House nov jedilni paviljon za terapevtski tabor v Kildareju. V službi otrok, ki okrevajo po resnih boleznih, prostor tvori leseno oazo sredi hrastovega gozda. Dinamičen, a funkcionalen sistem odstranjevanja lesa vključuje ekspresivno streho, obsežno zasteklitev in barvito oblogo iz macesna, kar ustvarja notranji jedilni prostor, ki tvori dialog z okoliškim jezerom in gozdom. Globoka povezanost z naravo na vseh ravneh spodbuja udobje uporabnika, sprostitev, zdravljenje in očaranje.

Multi Komercialni Prostor

La Moitie

Multi Komercialni Prostor Ime projekta La Moitie izvira iz francoskega prevoda polovice, oblikovanje pa to primerno odraža ravnovesje med nasprotnimi elementi: kvadrat in krog, svetlo in temno. Glede na omejen prostor si je ekipa s pomočjo dveh nasprotnih barv prizadevala vzpostaviti povezavo in ločitev med obema ločenima maloprodajnima območjema. Medtem ko je meja med rožnatim in črnim prostorom jasna, vendar je tudi v različnih perspektivah zamegljena. V središču trgovine je nameščeno spiralno stopnišče, napol roza in napol črno.

Medicinski Lepotni Center

LaPuro

Medicinski Lepotni Center Oblikovanje je več kot dobra estetika. Je način uporabe prostora. Medicinski dom je integriral obliko in deluje kot eno. Razumevanje zahtev uporabnikov in izkušnjo vseh subtilnih dotikov v okoliškem okolju, ki čutijo razbremenitev in resnično skrb. Zasnova in nov tehnološki sistem uporabniku ponujata rešitve in jih je enostavno upravljati. Glede na zdravje, dobro počutje in medicino je center sprejel okoljsko trajnostne materiale in spremljal gradbeni postopek. Vsi elementi so vgrajeni v zasnovo, kjer je resnično primerno za uporabnike.

Zasnova Arhitekture Doma

Bienville

Zasnova Arhitekture Doma Logistika te delovne družine je zahtevala, da so bili daljši čas doma v zaprtih prostorih, kar je poleg dela in šole postalo moteče za njihovo dobro počutje. Tako kot številne družine so začeli razmišljati o tem, ali je potrebna selitev v predmestje, izmenjava bližine mestnih ugodnosti za večje dvorišče za povečanje dostopa na prostem. Namesto da bi se oddaljili daleč, so se odločili, da bodo na majhnem mestnem parceli zgradili novo hišo, ki bi ponovno preučila omejitve bivanja v zaprtih prostorih. Organizacijski princip projekta je bil ustvariti čim več zunanjega dostopa do komunalnih območij.