Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kitajska Restavracija

Ben Ran

Kitajska Restavracija Ben Ran je umetniško skladna kitajska restavracija, ki se nahaja v luksuznem hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Oblikovalec uporablja introvertirano in jedrnato tehnik orientalskega sloga, da ustvari resničen okus, kulturo in dušo restavracije. Je simbol duševne jasnosti, opustite uspešne in dosežete naravno in preprosto vrnitev k prvotnemu umu. Notranjost je naravna in nezahtevna. Z uporabo starodavnega koncepta tudi sinhronost z imenom restavracije Ben Ran, kar pomeni izvirnost in narava. Restavracija približno 4088 kvadratnih metrov.

Energijska Aktivacija Brvi

Solar Skywalks

Energijska Aktivacija Brvi Svetovne metropole - podobno kot Peking -, imajo veliko število mostov, ki prečkajo prometne arterije. Pogosto so neprivlačni in poslabšajo celoten mestni vtis. Zamisel oblikovalcev, da bi obklopili brvi z estetskimi, električnimi PV moduli in jih pretvorili v privlačne mestne točke, ni le trajnostna, ampak ustvarja kiparsko raznolikost, ki postane privlačna za pogled v mestni krajini. Polnilne postaje za e-avto ali E-kolo pod brvi uporabljajo sončno energijo neposredno na mestu.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Zajemanje bistva botanične podobe je na celotnem prehodu nastal nebesni vrt, ki takoj povabi goste, da se podijo, se oddaljujejo od množice in jih pozdravijo z vhoda. Z ostrimi postavitvami se poglej naprej v prostor in se razširi z natančnimi zlatimi dotiki. Botanične metafore so še vedno živo izražene po celotni sobi, nadomeščajo vrvež, ki prihaja z ulic, in tu postane skriven vrt.

Zasebna Rezidenca

City Point

Zasebna Rezidenca Oblikovalec je navdih iskal v urbani krajini. Prizor vročega urbanega prostora se je tako 'razširil' na življenjski prostor, projekt pa je zaznamovala metropolitanska tematika. Temne barve so bile poudarjene s svetlobo, da ustvarijo čudovite vizualne učinke in vzdušje. Z mozaikom, slikami in digitalnimi odtisi z visokih stavb je v notranjost vnesel vtis sodobnega mesta. Oblikovalec se je zelo potrudil pri prostorskem načrtovanju, še posebej osredotočen na funkcionalnost. Rezultat je bil eleganten in razkošen dom, ki je bil dovolj prostoren, da je lahko oskrboval 7 ljudi.

Atrij

Sberbank Headquarters

Atrij Švicarski arhitekturni urad Evolution Design je v sodelovanju z ruskim arhitekturnim studiem T + T architects na novem sedežu podjetja Sberbank v Moskvi zasnoval prostoren večnamenski atrij. Dnevna svetloba je preplavila atrij, v katerem so raznoliki prostori za coworking in kavni bar, pri čemer je osrednja točka notranjega dvorišča suspendirana dvorana v obliki diamanta. Zrcalni odsevi, zastekljena notranja fasada in uporaba rastlin dodajo občutek prostornosti in kontinuitete.

Pisarniško Oblikovanje

Puls

Pisarniško Oblikovanje Nemško inženirsko podjetje Puls se je preselilo v nove prostore in to priložnost izkoristilo za vizualizacijo in spodbujanje nove kulture sodelovanja znotraj podjetja. Nova zasnova pisarne poganja kulturne spremembe, ekipe pa poročajo o znatnem povečanju notranje komunikacije, zlasti med raziskovalnimi in razvojnimi in drugimi oddelki. Podjetje je zaznalo tudi porast spontanih neformalnih srečanj, za katere je znano, da so eden ključnih kazalcev uspešnosti pri raziskavah in razvojnih inovacijah.