Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Thankusir Neverland

Restavracija Območje celotnega projekta je precej veliko, stroški preoblikovanja električne energije in vode ter centralna klimatska naprava so visoki, prav tako tudi druga kuhinjska strojna oprema in oprema, tako da je razpoložljivi proračun za dekoracijo notranjega prostora precej omejen, zato oblikovalci prevzamejo " narava lepota same stavbe ", ki prinaša veliko presenečenje. Streha je bila spremenjena tako, da so na zgornjo stran namestili različna nebesna svetila. Čez dan sonce sije skozi nebesne luči, ustvarja naravo in harmonizira svetlobni učinek.

Prstan

Ohgi

Prstan Mimaya Dale, oblikovalka prstana Ohgi, je s tem prstanom poslala simbolično sporočilo. Njen navdih prstana je izhajal iz pozitivnih pomenov, ki jih imajo japonski navijaški zložljivci in kako zelo jih ljubijo v japonski kulturi. Za material uporablja 18K rumeno zlato in safir, iz njih pa je razkošna avra. Poleg tega zložljivi ventilator sedi na prstanu pod kotom, ki daje edinstveno lepoto. Njena zasnova je enotnost med Vzhodom in Zahodom.

Odpirač Za Pisma

Memento

Odpirač Za Pisma Vsi se začnejo s hvaležnimi. Niz odpirač za pisma, ki odraža poklice: Memento ni le nabor orodij, ampak tudi vrsta predmetov, ki izraža uporabnikovo hvaležnost in občutke. S pomočjo semantike izdelkov in preprostih slik različnih poklicev, oblikovanja in edinstvene načine uporabe vsakega Memento dela uporabniku prinašajo različne srčne izkušnje.

Japonska Restavracija In Bar

Dongshang

Japonska Restavracija In Bar Dongshang je japonska restavracija in bar v Pekingu, sestavljen iz bambusa v različnih oblikah in velikostih. Vizija projekta je bila ustvariti edinstveno jedilno okolje s prepletanjem japonske estetike z elementi kitajske kulture. Tradicionalni material z močnimi povezavami z umetnostjo in obrtjo obeh držav pokriva stene in strop, da ustvari intimen ambient. Naravni in trajnostni material simbolizira anti-urbano filozofijo v kitajski klasični zgodbi, sedem modrecev bambusovega rova, notranjost pa vzbuja občutek obedovanja v bambusovem gozdu.

Fotelj

Osker

Fotelj Osker vas takoj povabi, da se usedete in sprostite. Ta fotelj ima zelo izrazit in ukrivljen dizajn, ki zagotavlja značilne lastnosti, kot so odlično izdelane mizarstvo iz lesa, usnjeni naslonjali za roke in blazine. Številne podrobnosti in uporaba visokokakovostnih materialov: usnje in trden les zagotavljata sodoben in brezčasen dizajn.

Hiša

Zen Mood

Hiša Zen Mood je konceptualni projekt, osredotočen na tri ključne dejavnike: minimalizem, prilagodljivost in estetika. Posamezni segmenti so priloženi in ustvarjajo različne oblike in načine uporabe: domove, pisarne ali razstavne prostore je mogoče ustvariti z uporabo dveh formatov. Vsak modul je zasnovan s 3,20 x 6,00m razporejenimi v 19m² znotraj 01 ali 02 nadstropij. Prevoze v glavnem izvajajo tovornjaki, prav tako jih je mogoče dostaviti in namestiti v samo enem dnevu. To je edinstven, sodoben dizajn, ki ustvarja preproste, živahne in ustvarjalne prostore, ki jih omogočajo čista in industrializirana konstruktivna metoda.