Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ženskih Oblačil

Macaroni Club

Kolekcija Ženskih Oblačil Kolekcijo, klub Makaroni, navdihujejo makaroni iz sredine 18. stoletja, ki jih povezujejo z današnjimi logotipi. Makaroni je bil izraz za moške, ki so presegli običajne meje mode v Londonu. Bili so logotip manije 18. stoletja. Ta kolekcija želi prikazati moč logotipa od preteklosti do danes in Macaroni Club kot blagovno znamko ustvari sam. Podrobnosti oblikovanja so navdihnjene iz kostumov Macaroni iz leta 1770, trenutni modni trend pa z izjemnimi volumni in dolžino.

Ime Projekta : Macaroni Club, Ime oblikovalcev : Wonjoon Cha, Naročnik ime : Wonjoon Cha.

Macaroni Club Kolekcija Ženskih Oblačil

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.