Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trench Coat

Renaissance

Trench Coat Ljubezen in vsestranskost. Lepa zgodba se je vtisnila v tkanino, krojenje in koncept tega jakna, poleg vseh drugih oblačil kolekcije. Edinstvenost tega kosa je zagotovo urbana zasnova, minimalističen pridih, a kaj, kar je tukaj resnično presenetljivo, je to morda njegova vsestranskost. Prosim zapri oči. Najprej bi morali videti resno osebo, ki gre na njeno resno delo. Zdaj pa stresemo z glavo in tik pred seboj zagledaš napisan modri jarek z nekaj magnetnimi mislimi. Napisal z roko. Z ljubeznijo, grabežljivo!

Zložljivi Očala

Blooming

Zložljivi Očala Sonja za oblikovanje očal je navdihnila cvetoče cvetje in zgodnji okvirji za očala. Oblikovalec naravnih oblik narave in funkcionalnih elementov okvirjev za očala je oblikovalec razvil kabriolet, ki ga je mogoče enostavno manipulirati z več različnimi videzi. Izdelek je bil zasnovan tudi s praktično možnostjo zlaganja, pri čemer je bilo v nosilni torbi čim manj prostora. Leče so izdelane iz lasersko razrezanega pleksi stekla z orhidejskimi cvetnimi odtisi, okvirji pa so ročno izdelani z 18k zlato medenino.

Večnamenski Uhani

Blue Daisy

Večnamenski Uhani Daisy's so sestavljene rože z dvema cvetjema, združenima v eno, notranji del in zunanji venčni del cvetja. Simbolizira preplet dveh, ki predstavljata resnično ljubezen ali končno vez. Oblika se zlije v edinstvenost marjetice, ki uporabniku omogoča, da nosi modro marjetico na več načinov. Izbira modrih safirjev za cvetne liste je poudarjanje navdiha za upanje, željo in ljubezen. Rumeni safirji, izbrani za osrednji cvetni listič, pritegnejo uporabnika do občutka radosti in ponosa, ki daje uporabniku popolno vedrino in zaupanje v izkazovanju njegove elegance.

Obesek

Eternal Union

Obesek Večna zveza Olge Yatskaer, strokovne zgodovinarke, ki se je odločila, da bo začela novo kariero oblikovalca nakita, izgleda preprosto, a polna pomena. Nekateri bi v njej našli pridih keltskega nakita ali celo Heraklesov vozel. Košček predstavlja eno neskončno obliko, ki je videti kot dve med seboj povezani obliki. Ta učinek je ustvarjen s pomočjo mrežastih linij, vgraviranih na kos. Z drugimi besedami - dve sta povezani kot eno, ena pa je zveza obeh.

Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita Cilj projekta je v kombinaciji z modo in napredno tehnologijo ustvariti nakit, ki lahko stare gotske elemente spremeni v nov slog in razpravlja o potencialu tradicionalnega v sodobnem kontekstu. Z zanimanjem za način, kako gotske vibracije vplivajo na občinstvo, projekt s pomočjo igrive interakcije poskuša izzvati edinstveno individualno izkušnjo in raziskuje odnos med oblikovanjem in uporabniki. Sintetični dragi kamni, kot material za manjši odtis do okolja, so bili razrezani na nenavadno ravne površine, da bi svoje barve nanesli na kožo in tako izboljšali interakcijo.

Collier

Eves Weapon

Collier Eve orožje je narejeno iz 750 karatnih vrtnic in belega zlata. Vsebuje 110 diamantov (20,2kt) in je sestavljen iz 62 segmentov. Vsi imajo dva popolnoma različna izgleda: V stranskem pogledu so segmenti v obliki jabolk, v zgornjem delu so vidne črte v obliki črke V. Vsak segment je razdeljen na stran, da ustvari vzmetni učinek obremenitve, ki drži diamante - diamanti drži samo napetost. To ugodno poudarja svetilnost, sijaj in maksimalen vidni sijaj diamanta. Omogoča izjemno lahko in jasno obliko, kljub velikosti ogrlice.