Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Diamantni Prstan

The Great Goddess Isida

Diamantni Prstan Isida je 14K zlati prstan, ki vam zdrsne na prst, da ustvari očarljiv videz. Pročelje Isida prstana krasi edinstvene elemente, kot so diamanti, ametisti, citrini, tsavorit, topaz in dopolnjeno z belim in rumenim zlatom. Vsak kos ima svoj določen material, zaradi česar je edinstven. Poleg tega ravna steklena fasada na narezanih dragih kamnih odseva različne žarke svetlobe v različnih ambijentih, ki prstanu dodajo ekskluziven značaj.

Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Zasnova ima za seboj dramatično bolečo zgodbo. Navdihnila me je moja nepozabna neprijetna brazgotina na telesu, ki jo je močan ognjemet opekel, ko sem bil star 12 let. Ob poskusu, da bi ga pokril s tetovažo, me je tetovažar opozoril, da bi bilo še huje, če bi ga prestrašil. Vsakdo ima svojo brazgotino, vsak ima svojo nepozabno bolečo zgodbo ali zgodovino, najboljša rešitev za zdravljenje je, da se naučimo, kako se soočiti z njo in jo močno premagati, namesto da se zakrijemo ali poskusimo pobegniti iz nje. Zato upam, da se bodo ljudje, ki nosijo moj nakit, počutili močnejše in bolj pozitivne.

Povezana Ura

COOKOO

Povezana Ura COOKOO ™, prva svetovna oblikovalska pametna ura, ki združuje analogno gibanje z digitalnim zaslonom. Z ikonično zasnovo zaradi svojih zelo čistih linij in pametnih funkcij ura prikazuje prednostna obvestila iz vašega pametnega telefona ali iPada. Zahvaljujoč uporabnikom COOKOO App ™ nadzorujejo svoje povezano življenje tako, da izberejo, katera obvestila in opozorila želijo prejeti prav na zapestje. S pritiskom na prilagodljiv gumb COMMAND boste omogočili oddaljeno sprožitev kamere, predvajanje glasbe na daljinsko upravljanje, prijavo z enim gumbom na Facebooku in številne druge možnosti.

Etui Za Prenosnik

Olga

Etui Za Prenosnik Torbica za prenosnik s posebnim jermenom in posebnim pritrditvijo drugega sistema ohišja. Za material sem vzel reciklirano usnje. Obstaja več barv, od katerih lahko vsak pobere svoje. Moj namen je bil narediti navaden, zanimiv prenosni kovček, v katerem je enostavno skrbeti sistem za nego in kjer lahko pritrdite še en kovček, če boste morali imeti s seboj nosljive pregledne Mac book pro in Ipad ali mini Ipad. V kompletu lahko s seboj nosite dežnik ali časopis. Enostavno prilagodljiv etui za vsakdanje potrebe.

Dežni Plašč

UMBRELLA COAT

Dežni Plašč Ta dežni plašč je kombinacija dežnega plašča, dežnika in nepremočljivih hlač. Glede na vremenske razmere in količino dežja se lahko prilagodi različnim nivojem zaščite. Njegova edinstvena lastnost je, da v enem elementu kombinira dežni plašč in dežnik. Z "krovnim dežnim plaščem" so vaše roke proste. Prav tako je lahko kot nalašč za športne aktivnosti, kot je vožnja s kolesom. Poleg tega v nabito polni ulici ne naletite na druge dežnike, saj se senčnik-kapuca razširi nad ramena.

Prstan

Doppio

Prstan To je vznemirljiv dragulj mistične narave. "Doppio" v svoji spiralni obliki potuje v dve smeri, ki simbolizirata moški čas: njihovo preteklost in prihodnost. Nosi srebro in zlato, ki predstavljata razvoj vrlin človeškega duha skozi celotno zgodovino na Zemlji.