Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova

Arthurs

Notranja Zasnova Sodobni severnoameriški žar, koktajl salon in terasa na strehi, ki se nahaja v Midtownu Toronto, praznujejo izpopolnjen klasični meni in razvajajoče se pijače s podpisom. Restavracija Arthur's ima tri različne prostore za uživanje (jedilnica, bar in terasa na strehi), ki se hkrati počutijo intimno in prostorno. Strop je edinstven po svoji zasnovi iz fasetiranih lesenih plošč z lesenim furnirjem, ki je narejen za izboljšanje osmerokotne oblike prostora in oponaša videz rezanega kristala, ki visi zgoraj.

Zabavna Hiša Za Otroke

Fun house

Zabavna Hiša Za Otroke Ta zasnova stavbe je namenjena temu, da se otroci učijo in igrajo, kar je super zabavna hiša od super očeta. Dizajnerski kombinirani zdravi materiali in varnostne oblike so naredili čudovit in zanimiv prostor. Skušali so narediti prijetno in toplo otroško hišo za igranje ter poskušali okrepiti odnos starš-otrok. Naročnik je oblikovalcu povedal, da bo dosegel 3 cilje, ki so bili: (1) naravni in varnostni materiali, (2) osrečujejo otroke in starše in (3) dovolj prostora za shranjevanje. Oblikovalec je našel preprosto in jasno metodo za dosego cilja, to je dom, sam začetek otroškega prostora.

Notranja Hiša

Spirit concentration

Notranja Hiša Kaj je prostor za hišo? Oblikovalec verjame, da oblikovanje izvira iz lastnikovih zahtev, dosega duše v prostoru. Zato je oblikovalec ljubki par krmaril njihov namen prostora. Oba lastnika imata rada materiale in oblikovalsko rešitev v primerjavi z japonsko kulturo. Za predstavljanje spominov med njihovimi mislimi so se odločili za uporabo različne teksture lesa za ustvarjanje hiše duše. Posledično so sestavili 3 soglasne cilje te idealne hiše, ki so bili (1) mirno vzdušje, (2) prožni in očarljivi javni prostori ter (3) udobni in nevidni zasebni prostori.

Hiša Za Spomine

Memory Transmitting

Hiša Za Spomine Ta hiša prenaša slike doma z lesnimi tramovi in zloženimi zloženkami iz bele opeke. Svetloba sega iz prostorov bele opeke okoli hiše, kar ustvarja posebno vzdušje za stranko. Oblikovalec uporablja več metod za reševanje omejitev te zgradbe za klimatske naprave in skladiščne prostore. Prav tako zlijte materiale s spominom stranke in skozi strukturo predstavite toplo in elegantno estetiko, ki povezuje edinstven slog te hiše.

Notranja Hiša

Seamless Blank

Notranja Hiša To je hiša, ki predstavlja edinstven življenjski slog hostesa, ki je dom grafičnega oblikovalca in podjetnika. Oblikovalec predstavlja naravne materiale za ponazoritev preferenc hostesa in ohranjanje praznih površin, s katerimi lahko napolni stvari družinskega člana. Kuhinja je središče hiše, posebej zasnovan prostorski pogled za hosteso in poskrbite, da jo lahko starši vidijo kjer koli. Hiša je opremljena z belim granitnim talnim premazom, italijanskim slikanjem mineralov, prozornim steklom in belim praškastim premazom, ki razkriva elegantne podrobnosti materialov.

Notranja Hiša

Warm loft

Notranja Hiša Hiša v industrijskem slogu s toplimi materiali. Ta hiša pripravlja več funkcij za stranke, ki spodbujajo življenjske lastnosti. Oblikovalec je poskušal povezati cevi v vsak prostor in kombinirati cevi iz lesa, jekla in ENT, da bi ponazoril zgodbo o življenju strank. Ni enaka običajnemu industrijskemu slogu, ta hiša vnese le nekaj barv in pripravi veliko prostora za shranjevanje.