Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasebni Vrt

Ryad

Zasebni Vrt Izziv je predstavljal posodobitev stare podeželske hiše in jo spremenil v kraljestvo miru in tišine, ki vsestransko deluje tako na arhitekturnih kot krajinskih območjih. Fasada je bila obnovljena, na tlakovcih so bila izvedena gradbena dela in bazen ter podporni zidovi, ki so ustvarili nove kovaške železarne za loke, stene in ograje. Vrtnarjenje, namakanje in rezervoar, pa tudi strele, pohištvo in dodatki so bili vsestransko razpravljeni.

Kavarna In Restavracija

Roble

Kavarna In Restavracija Ideja o njenem oblikovanju je bila vzeta iz ameriških zrezkov in dimilnic, in kot rezultat raziskovalne skupine prve faze se je raziskovalna skupina odločila za uporabo lesa in usnja s temnimi barvami, kot sta črna in zelena, skupaj z zlatom in vrtnico zlato so vzeli s toplo in svetlo luksuzno lučjo. Značilnosti zasnove so 6 velikih visečih lestencev, ki so sestavljeni iz 1200 ročno izdelanega eloksiranega jekla. Tako kot 9 metrski bar števec, ki ga pokriva 275 centimetrski dežnik, ki je sestavljen iz čudovitih in različnih steklenic, brez kakršne koli opore prekriva šank.

Arhitektonske Raziskave In Razvoj

Technology Center

Arhitektonske Raziskave In Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkega centra je kot vodilo vključevanje arhitekturnega ansambla v okoliško pokrajino, miren in prijeten prostor. Ta opredeljujoča ideja naredi ansambel humanizirano mejnik, ki je namenjen potrebnemu intelektualnemu potopitvi raziskovalcev, ki bodo v njem nastopali, izražen v svoji plastični in konstruktivni nameri. Vpadljiva in integrirana zasnova streh v vbočeni in konveksni obliki se skoraj dotika naglašenih vodoravnih črt, ki tako definirajo glavne značilnosti arhitekturnega kompleksa.

Notranja Zasnova

Gray and Gold

Notranja Zasnova Siva barva velja za dolgočasno. Toda danes je ta barva ena od naglavnih linij v takih stilih, kot so podstrešje, minimalizem in hi-tech. Siva barva je prednost za zasebnost, nekaj miru in počitka. V glavnem vabi tiste, ki delajo z ljudmi ali se ukvarjajo s kognitivnimi zahtevami, kot splošno barvo notranjosti. Stene, strop, pohištvo, zavese in tla so sive barve. Odtenki in nasičenost sive so različni samo. Zlatu so dodali dodatne podrobnosti in dodatke. Poudarja ga okvir za slike.

Hiša

Santos

Hiša S pomočjo lesa kot glavnega konstruktivnega elementa hiša razsega dve stopnji in ustvari zastekljeno streho, ki se vključi v kontekst in omogoči vstop naravne svetlobe. Prostor z dvojno višino izraža to razmerje med pritličjem, zgornjim nadstropjem in pokrajino. Kovinska streha nad strešno svetlobo leti in jo varuje pred pojavljanjem zahodnega sonca in formalno obnavlja prostornino ter uokvirja vizijo naravnega okolja. Program je artikuliran z iskanjem javne rabe v pritličju in zasebne uporabe v zgornjem nadstropju.

Komercialno Notranje Oblikovanje

KitKat

Komercialno Notranje Oblikovanje Koncept in celotno blagovno znamko na inovativen način predstavljajte z zasnovo trgovine, posebej za kanadski trg in klientelo Yorkdale. Uporaba izkušenj prejšnjih pojavnih oken in mednarodnih lokacij za inoviranje in ponovno premislek o celotni izkušnji. Ustvarite ultra funkcionalno trgovino, ki bi delovala dobro za zelo visok, zapleten prostor.