Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tovarna

Shamim Polymer

Tovarna Obrat mora vzdrževati tri programe, vključno s proizvodnim obratom ter laboratorijem in pisarno. Pomanjkanje definiranih funkcionalnih programov pri tovrstnih projektih je razlog za njihovo neprijetno prostorsko kakovost. Ta projekt želi rešiti ta problem z uporabo cirkulacijskih elementov za razdelitev nepovezanih programov. Zasnova stavbe se vrti okoli dveh praznih prostorov. Ti prazni prostori ustvarjajo priložnost za ločevanje funkcionalno nepovezanih prostorov. Hkrati deluje kot srednje dvorišče, kjer je vsak del stavbe povezan med seboj.

Notranje Oblikovanje

Corner Paradise

Notranje Oblikovanje Kako lahko najdemo mir v hrupni soseski, saj se lokacija nahaja na vogalu zemljišča v prometno velikem mestu, hkrati pa ohrani talne prednosti, prostorsko praktičnost in arhitekturno estetiko? To vprašanje je na začetku naredilo zasnovo precej zahtevno. Da bi v veliki meri povečali zasebnost stanovanja ob ohranjanju dobre osvetlitve, prezračevanja in globinskih pogojev, je oblikovalec dal drzen predlog, zgraditi notranjo pokrajino. Se pravi zgraditi trinadstropno kubično zgradbo in premakniti sprednje in zadnje dvorišče v atrij. , ustvariti zeleno in vodno pokrajino.

Stanovanjska Hiša

Oberbayern

Stanovanjska Hiša Oblikovalec verjame, da globina in pomen prostora živita v trajnosti, ki izhaja iz enotnosti medsebojno povezanega in soodvisnega človeka, prostora in okolja; zato je z ogromno originalnimi materiali in recikliranimi odpadki koncept materializiran v oblikovalskem studiu, kombinaciji doma in pisarne, za oblikovalski slog sobivanja z okoljem.

Konceptualna Razstava

Muse

Konceptualna Razstava Muse je eksperimentalni oblikovalski projekt, ki preučuje glasbeno dojemanje človeka skozi tri instalacijske izkušnje, ki zagotavljajo različne načine doživljanja glasbe. Prvi je zgolj senzacionalen z uporabo termoaktivnega materiala, drugi pa prikazuje dekodirano zaznavanje glasbene prostornosti. Zadnji je prevod med notnim zapisom in vizualnimi oblikami. Ljudje se spodbujajo k interakciji z instalacijami in vizualno raziskovanje glasbe z lastno percepcijo. Glavno sporočilo je, da se morajo oblikovalci zavedati, kako percepcija vpliva nanje v praksi.

Identiteta Blagovne Znamke

Math Alive

Identiteta Blagovne Znamke Dinamični grafični motivi obogatijo učni učinek matematike v mešanem učnem okolju. Za oblikovanje logotipa so navdihnili parabolični grafi iz matematike. Črki A in V sta povezani z neprekinjeno črto, ki prikazuje interakcijo med vzgojiteljem in študentom. Prenaša sporočilo, da Math Alive uporabnike vodi, da postanejo neverjetni otroci v matematiki. Ključni vizualni elementi predstavljajo preoblikovanje abstraktnih matematičnih konceptov v tridimenzionalne grafike. Izziv je bil uravnotežiti zabavno in privlačno okolje za ciljno občinstvo s profesionalnostjo kot blagovno znamko izobraževalne tehnologije.

Zbirka Nakita

Biroi

Zbirka Nakita Biroi je 3D tiskana serija nakita, ki se zgleduje po legendarnem nebesnem feniksu, ki se vrže v ogenj in se prerodi iz lastnega pepela. Dinamične linije, ki tvorijo strukturo, in vzorec Voronoi, ki se razprostira na površini, simbolizirajo feniksa, ki oživi iz gorečih plamenov in leti v nebo. Vzorec spremeni velikost, da se pretaka po površini, kar daje strukturi občutek dinamike. Zasnova, ki sama po sebi izkazuje prisotnost, podobno skulpturi, daje uporabniku pogum, da naredi korak naprej in izriše svojo edinstvenost.