Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Koncept Embalaže

Faberlic Supplements

Koncept Embalaže V sodobnem svetu so ljudje nenehno izpostavljeni agresivnim vplivom zunanjih negativnih dejavnikov. Slaba ekologija, natrpan življenjski ritem v megalopolih ali stresih vodijo do povečanih obremenitev telesa. Za normalizacijo in izboljšanje funkcionalnega stanja telesa se uporabljajo dodatki. Glavna metafora tega projekta je postal diagram izboljšanja počutja osebe z uporabo dodatkov. Glavni grafični element tudi ponovi obliko črke F - prva črka v blagovni znamki.

Hiša

Dezanove

Hiša Navdih arhitekta je prišel iz obnovljenega evkaliptusovega lesa "bateas". To so platforme za proizvodnjo školjk v ustju in predstavljajo zelo pomembno lokalno industrijo v „Ria da Arousa“ v Španiji. Na teh ploščadih se uporablja les evkaliptusa, v regiji pa obstajajo razširitve tega drevesa. Starost lesa ni skrita, različni zunanji in notranji obrazi lesa pa se uporabljajo za ustvarjanje različnih občutkov. Hiša poskuša izposoditi tradicijo okolice in jih razkriti skozi zgodbo, ki je bila opisana v zasnovi in detajlih.

Restavracija

Xin Ming Yuen

Restavracija Vhod je parada kontrastnih materialov, struktur in barv. Sprejemni prostor je prostor umirjenega udobja. Ugodni vzorci se srečujejo z igrivimi okraski. Zadaj je dinamično območje barov v okviru počitka. Tradicionalne kitajske luči Hui z vzorčnimi lučkami dodajo občutek futurizma. Skozi občutljivo okrašen nadstrešek je jedilnica. Okrašena s cvetličnimi slikami iz rib iz ogljikovih hidratov, reliefnimi vitražnimi zasloni in omarami starodavne zeliščarke Bai Zi je vizualno potovanje skozi čas in kulturne relikvije v modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugalska vinogradi je prva fizična trgovina za spletno podjetje, specializirano za vino. Nahaja se v bližini sedeža podjetja, obrnjena proti ulici in zavzema 90m2, trgovina je sestavljena iz odprtega načrta, ki je brez predelnih sten. Notranjost je slepo bel in minimalen prostor s krožnim kroženjem - belo platno, da portugalsko vino lahko zasije in se prikaže. Police so vklesane iz sten glede na vinske terase na 360-stopinjski potopni maloprodajni izkušnji brez števca.

Umetnost

Metamorphosis

Umetnost Mesto je v industrijski regiji Keihin na obrobju Tokia. Dim, ki dosledno pika iz dimnikov težkih industrijskih tovarn, lahko prikazuje negativno sliko, kot sta onesnaževanje in materializem. Vendar so se fotografije osredotočile na različne vidike tovarn, ki prikazujejo njeno funkcionalno lepoto. Čez dan cevi in konstrukcije ustvarijo geometrijske vzorce s črtami in teksturami, lestvica pa na obleganih objektih ustvarja zrak dostojanstva. Ponoči se objekti spreminjajo v skrivnostno kozmično trdnjavo, ki jo predstavljajo znanstvenofantastični filmi v 80. letih.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.