Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Klimatska Naprava

Midea Sensia HW

Klimatska Naprava Midea Sensia spodbuja kakovost življenja in inovativen način izpostavitve predmeta dekoracije. Poleg učinkovitosti pretoka zraka in tišine predstavlja inovativno zaslon na dotik, ki omogoča dostop do funkcij in barv ter intenzivnosti strele. Barvna terapija, ki pomaga protistresnemu procesu, trendi inovativnih izdelkov na oba načina, počutje in estetiko. Poleg drugačne estetike njegove oblike združujejo domačo notranjost tako z eleganco kot s slogom, ki hišo cenijo s posredno svetlobo.

Pisalna Miza

Duoo

Pisalna Miza Duoo pisalna miza je želja po izražanju karakterja skozi minimalizem oblik. Njegove tanke vodoravne črte in kotne kovinske noge ustvarjajo močno vizualno podobo. Zgornja polica vam omogoča, da postavite pisalne potrebščine, tako da med delom ne motijo. Skriven pladenj na površini za povezovanje naprav ohranja čisto estetiko. Namizna plošča iz naravnega furnirja nosi toploto teksture naravnega lesa. Pisalna miza ohranja brezhibno ravnovesje, zahvaljujoč harmonično izbranim materialom, funkcionalnosti in praktičnosti v kombinaciji z estetiko pravilnih in strogih oblik.

Stroj Za Domače Testenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Za Domače Testenine Hidro Mama Mia je družbeno-kulturno reševanje skozi italijansko gastronomijo. Izjemno enostaven za uporabo, je lahek in kompakten, enostaven za shranjevanje in prevoz. Omogoča varno visoko produktivnost in družini nudi prijetno kuharsko izkušnjo v vsakodnevnem življenju in prijateljih. Motor je v celoti vgrajen v menjalnik, saj ponuja moč, robustnost in varno uporabo, nudi pa tudi enostavno čiščenje in podporo. Testo razrežejo z različnimi debelinami, tako da lahko pripravijo različne jedi: testenine, rezance, lazanje, kruh, pecivo, pice in drugo.

Hiper

Brescia Hommage

Hiper Projekt Brescia Hommage je v času visokotehnoloških vseh digitalnih pripomočkov, ploskosti zaslonov na dotik in racionalnih enoprostorskih vozil stara šola dvodelnega oblikovanja hiper avtomobilov, ki je bilo načrtovano kot praznovanje do obdobja, v katerem je elegantna preprostost, visoko dotična materialnost, surova moč, čista lepota in neposredna povezava med človekom in strojem so bili pravilo igre. Čas, ko so pogumni in iznajdljivi moški, kot je Ettore Bugatti, ustvarili mobilne naprave, ki so osupnili svet.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Družinski wellness Termalija je zadnji v nizu projektov, ki jih je Enota zgradila v Termah Olimia v zadnjih petnajstih letih in zaključuje popolno preobrazbo zdraviliškega kompleksa. Oblika, barva in obseg nove gruče tetraedrskih zvezkov, gledano od daleč, so nadaljevanje gruče okoliških podeželskih zgradb, ki se vizualno širi v osrčje kompleksa. Nova streha deluje kot velika poletna senca in ne uživa nobenega dragocenega zunanjega prostora.

Avtomatski Sokovnik

Toromac

Avtomatski Sokovnik Toromac je posebej zasnovan s svojim močnim videzom, da prinese nov način uživanja sveže stisnjenega pomarančnega soka. Narejena za največjo črpanje sokov, je namenjena restavracijam, kavarnam in supermarketom, vrhunski dizajn pa omogoča prijazno izkušnjo z okusom, zdravjem in higieno. Ima inovativen sistem, ki sadje reže navpično in z rotacijskim pritiskom stisne polovice. To pomeni, da je največja zmogljivost dosežena brez stiskanja ali dotika lupine.