Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosna Miza

Ultraleggera

Prenosna Miza V uporabnikovem življenjskem prostoru se bo lahko lotil naloge kavne mize in zadovoljeval potrebe po postavljanju, zapuščanju, ob upoštevanju številnih predmetov; Ni namenjen le uporabi prenosnikov, ampak je morda manj specifičen za uporabo prenosnikov; Omogoča lahko različne položaje sedežev, ne da bi omejeval gibljivost pri uporabi na kolenu; Skratka, domače pohištvo, ki ni namenjeno uporabi na kolenih, vendar je še vedno priporočljivo uporabljati v trenutkih, ki jih najdemo v sedežnih enotah, kot so sedežni kavči, za kratek čas.

Stol

Stocker

Stol Stocker je zlitje med stolčkom in stolom. Lahki leseni sedeži so primerni za zasebne in poluristične prostore. Njegova izrazna oblika poudarja lepoto lokalnega lesa. Zapletena konstrukcijska zasnova in konstrukcija mu omogočata z debelino materiala 8 mm 100-odstotnega masivnega lesa za ustvarjanje trdnega, a lahkega izdelka, ki tehta le 2300 Gramm. Kompaktna konstrukcija Stockerja omogoča prihranke prostora. Zložen drug na drugega, ga je enostavno shraniti, Stocker pa ga lahko zaradi inovativnega dizajna popolnoma potisnemo pod mizo.

Kavna Miza

Drop

Kavna Miza Kap, ki ga natančno proizvajajo mojstri iz lesa in marmorja; je sestavljen iz laka na masivnem lesu in marmorju. Specifična tekstura marmorja ločuje vse izdelke drug od drugega. Vesoljski deli kavne mize pomagajo organizirati dodatke za majhne hiše. Druga pomembna lastnost zasnove je enostavno gibanje, ki ga nudijo skrita kolesa, nameščena pod karoserijo. Ta zasnova omogoča ustvarjanje različnih kombinacij z marmornimi in barvnimi alternativami.

Delovna Miza

Timbiriche

Delovna Miza Zasnova kaže, da odraža nenehno spreminjajoče se življenje sodobnega človeka v polivalentnem in iznajdljivem prostoru, ki z eno samo površino, ki je skladna z odsotnostjo ali prisotnostjo kosov lesa, ki drsijo, odstranjujejo ali postavljajo, nudijo neskončnost možnosti za urejanje predmetov v delovnem prostoru, ki zagotavlja stalnost v prilagojenih krajih in se odziva na potrebe vsakega trenutka. Oblikovalci so navdihnjeni s tradicionalno igro timbiriche, ki prenovi bistvo prilagoditve matrike osebnih premičnih točk, ki zagotavlja igriv prostor na delovnem mestu.

Prilagodljiva Preproga

Jigzaw Stardust

Prilagodljiva Preproga Preproge so narejene v rombih in šesterokotnikih, ki jih je enostavno postaviti drug ob drugega s protizdrsno površino. Kot nalašč za pokrivanje tal in celo za stene, da zmanjša moteče zvoke. Kosi prihajajo v dveh različnih vrstah. Svetlo roza kosi so ročno napeti v NZ volni z vezenimi črtami iz bananinih vlaken. Modri kosi so natisnjeni na volni.

Električna Kitara

Eagle

Električna Kitara The Eagle predstavlja nov koncept električne kitare, ki temelji na lahki, futuristični in kiparski zasnovi z novim oblikovalskim jezikom, ki ga navdihujejo Streamline in Organic design filozofije. Oblika in funkcija združena v celoto z uravnoteženimi razmerji, prepletenimi volumni in elegantnimi linijami z občutkom pretoka in hitrosti. Verjetno ena najbolj lahkih električnih kitare na dejanskem trgu.