Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjiga

The Big Book of Bullshit

Knjiga Publikacija Big Book of Bullshit je grafično raziskovanje resnice, zaupanja in laži in je razdeljena na 3 vizualno medsebojno povezana poglavja. Resnica: ilustriran esej o psihologiji prevare. Zaupanje: vizualna preiskava pojma zaupanje in The Lies: ilustrirana galerija sranja, vse izhaja iz anonimnih priznanj prevare. Vizualna postavitev knjige se zgleduje po "Van de Graafovem kanonu" Jana Tschicholda, ki se uporablja pri oblikovanju knjig za razdelitev strani v prijetnih razmerjih.

Umetniška Fotografija

Talking Peppers

Umetniška Fotografija Zdi se, da fotografije Nus Nous predstavljajo človeška telesa ali njihove dele, v resnici pa jih želi videti opazovalec. Ko opazujemo karkoli, tudi situacijo, to opazujemo čustveno in zato se pogosto pustimo prevarati. Na podobah Nus Nous je razvidno, kako se element ambivalence spremeni v subtilno razdelavo uma, ki nas oddalji od realnosti in nas popelje v imaginarni labirint, sestavljen iz sugestij.

Steklena Mineralna Voda

Cedea

Steklena Mineralna Voda Zasnova vode Cedea je navdihnjena z Ladinskimi Dolomiti in legendami o naravnem svetlobnem fenomenu Enrosadira. Dolomiti, ki jih povzročajo edinstveni minerali, ob sončnem vzhodu in sončnem zahodu zasvetijo v rdečkastem, žgočem odtenku, kar daje pokrajini čaroben ambient. Embalaža Cedea "podobna legendarnemu čarobnemu vrtu vrtnic" želi ujeti prav ta trenutek. Rezultat je steklena steklenica, zaradi katere voda blešči in blešči do presenetljivega učinka. Barve steklenice naj bi spominjale na poseben sijaj Dolomitov, ki se kopajo z mineralno rožnato rdečo in modrino neba.

Embalaža Naravne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Embalaža Naravne Kozmetike Nova zasnova embalaže za nemško luksuzno naravno kozmetiko pripoveduje zgodbo o umetniškem, kot dnevniku, kopanju v toplih barvah. Na prvi pogled navidezno kaotična, ob natančnejšem pregledu embalaža sporoča močno enotnost, sporočilo. Zahvaljujoč novemu konceptu oblikovanja vsi izdelki izžarevajo naravnost, stil, starodavno zdravilno znanje in sodobno praktičnost.

Embalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Embalaža Voda KRYSTAL v steklenički izpostavlja bistvo luksuza in dobrega počutja. Z alkalno pH vrednostjo od 8 do 8,8 in edinstveno mineralno sestavo, voda KRYSTAL prihaja v ikonični kvadratni prozorni steklenici s prizmo, ki spominja na peneči kristal, in ne ogroža kakovosti in čistosti. Logotip blagovne znamke KRYSTAL je na steklenici nežno poudarjen, kar poudarja dodaten pridih luksuzne izkušnje. Poleg vizualnega učinka steklenice se kvadratne steklenice iz PET in steklene plošče lahko reciklirajo, kar optimizira prostor za embalažo in materiale ter tako zniža celoten odtis ogljika.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" je bila razvita kot vrhunska vodka. Zasnova je minimalistična, tako v obliki steklenice kot v barvah. Preprosta valjasta steklenica in omejena paleta barv (bela, odtenki sive, črne) poudarjajo kristalno čistost izdelka ter eleganco in slog minimalističnega grafičnega pristopa.