Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javna Umetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umetnost Pogosto so okolja v skupnosti onesnažena z medosebnimi in znotraj osebnimi disonansami prebivalcev, kar povzroči viden in neviden kaos v okolici. Nezavedni učinek te motnje je, da se prebivalci vračajo v nemir. Ta običajna in ciklična vznemirjenost vpliva na telo, um in duha. Skulpture vodijo, negujejo, čistijo in krepijo pozitivno "chi" prostora s poudarkom na prijetnih in mirnih rezultatih. Ob subtilnem spreminjanju njihovega okolja javnost usmerja k ravnotežju med svojo notranjo in zunanjo resničnostjo.

Oblikovanje Blagovne Znamke

Queen

Oblikovanje Blagovne Znamke Podaljšana zasnova temelji na konceptu kraljice in šahovnice. Z obema barvama črno in zlato bo oblikovanje preneslo občutek visokega razreda in preoblikovalo vizualno podobo. Poleg kovinskih in zlatih linij, ki se uporabljajo v samem izdelku, je element scene zasnovan tako, da vzbuja vojni vtis šaha, mi pa uporabljamo koordinacijo odrske razsvetljave za ustvarjanje dima in svetlobe vojne.

Kiparstvo

Atgbeyond

Kiparstvo Xi'an se nahaja na izhodišču Velike svilene poti. V ustvarjalnem raziskovalnem procesu umetnosti združujejo sodobno naravo hotelske blagovne znamke Xi'an W, posebno zgodovino in kulturo Xi'ana ter čudovite umetniške zgodbe dinastije Tang. Pop v kombinaciji z grafitsko umetnostjo postane umetniški izraz W hotela, ki je močno vplival.

Ponovna Znamka Yong Harbor

Hak Hi Kong

Ponovna Znamka Yong Harbor Predlog uporablja tri koncepte za obnovo sistema CI za ribiško pristanišče Yong-An. Prvi je nov logotip, ki ustvarja s specifičnim vizualnim gradivom, pridobljenim iz kulturnih značilnosti skupnosti Hakka. Naslednji korak je ponovna raziskava zabavne izkušnje, nato ustvarite dva lika maskote, ki predstavljata in pustite, da se pojavita v novih atrakcijah za vodenje turistov v pristanišče. Nenazadnje je v notranjosti načrtovati devet pik, ki jih obdajajo zabavne dejavnosti in okusne kuhinje.

Oblikovanje Razstav

Tape Art

Oblikovanje Razstav V letu 2019 je Tajpej popestrila vizualna zabava linij, barvnih koščkov in fluorescence. To je bila umetniška razstava Tape That, ki sta jo organizirala FunDesign.tv in Tape That Collective. Različni projekti z nenavadnimi idejami in tehnikami so bili predstavljeni v 8 tračnih umetniških instalacijah in razstavljenih več kot 40 slik trakov, skupaj z video posnetki umetnikovega dela v preteklosti. Prav tako so dodali briljantne zvoke in svetlobo, da so dogodek popestrili umetniški milje, materiali, ki so jih nanesli, pa so bili platneni trakovi, vodilni trakovi, papirni trakovi, embalaže, plastični trakovi in folije.

Instalacijska Umetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umetnost Navdušen z globokimi občutki do narave in izkušnjami arhitekta, se Lee Chi osredotoča na ustvarjanje edinstvenih botaničnih umetniških instalacij. Z razmišljanjem o naravi umetnosti in raziskovanju ustvarjalnih tehnik Lee spreminja življenjske dogodke v formalizirane umetnine. Tema te serije del je raziskati naravo materialov in kako materiale lahko rekonstruiramo z estetskim sistemom in novo perspektivo. Lee tudi verjame, da lahko redefinicija in obnova rastlin in drugih umetnih materialov naravna krajina čustveno vpliva na ljudi.