Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Argo

Ura Argo by Gravithin je ura, katere oblikovanje navdihuje sekstant. Odlikuje ga vgravirano dvojno klicanje, ki je na voljo v dveh odtenkih, globoko modro in črno morje, v čast mitskih dogodivščin ladje Argo. Njegovo srce bije zaradi švicarskega kremenčevega gibanja Ronda 705, safirno steklo in močno brušeno jeklo 316L pa zagotavljata še večjo odpornost. Je tudi vodoodporna 5ATM. Ura je na voljo v treh različnih barvah ohišja (zlata, srebrna in črna), dveh barvnih odtenkih (Deep Blue in Black Sea) in šestih modelih jermenov, v dveh različnih materialih.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženskih Oblačil Zasnova Hybrid Beauty kolekcije je uporabiti simpatičnost kot mehanizem preživetja. Simpatične lastnosti so trakovi, ruševi in rože, ki jih oblikujejo s tradicionalnimi tehnikami mlinarstva in mode. To poustvari stare tehnike couture v sodobni hibrid, ki je romantičen, temen, a tudi večen. Celoten postopek oblikovanja Hybrid Beauty spodbuja trajnost za ustvarjanje brezčasnih modelov.

Prstan

Ohgi

Prstan Mimaya Dale, oblikovalka prstana Ohgi, je s tem prstanom poslala simbolično sporočilo. Njen navdih prstana je izhajal iz pozitivnih pomenov, ki jih imajo japonski navijaški zložljivci in kako zelo jih ljubijo v japonski kulturi. Za material uporablja 18K rumeno zlato in safir, iz njih pa je razkošna avra. Poleg tega zložljivi ventilator sedi na prstanu pod kotom, ki daje edinstveno lepoto. Njena zasnova je enotnost med Vzhodom in Zahodom.

Obroč

Gabo

Obroč Obroč Gabo je bil zasnovan tako, da spodbuja ljudi, da se ponovno posvetijo igrivi strani življenja, ki se običajno izgubi, ko pride odraslost. Oblikovalko so navdihnili spomini na opazovanje njenega sina, ki se je igral s svojo barvito čarobno kocko. Uporabnik se lahko igra z obročem z vrtenjem dveh neodvisnih modulov. S tem se lahko barvne garniture ali položaj modulov ujemajo ali ne ujemajo. Poleg igrivega vidika ima uporabnik možnost, da vsak dan nosi drugačen obroč.

Prstan

Dancing Pearls

Prstan Plešejo biseri med šumenjem morskih valov, je rezultat navdiha iz oceana in biserov in je prstan 3D modela. Ta prstan je zasnovan s kombinacijo zlata in barvitih biserov s posebno strukturo za izvajanje gibanja biserov med bučnimi valovi oceana. Premer cevi je bil izbran v dobri velikosti, zaradi česar je zasnova dovolj robustna, da je model izdelan.

Zbirka Nakita

Biroi

Zbirka Nakita Biroi je 3D tiskana serija nakita, ki se zgleduje po legendarnem nebesnem feniksu, ki se vrže v ogenj in se prerodi iz lastnega pepela. Dinamične linije, ki tvorijo strukturo, in vzorec Voronoi, ki se razprostira na površini, simbolizirajo feniksa, ki oživi iz gorečih plamenov in leti v nebo. Vzorec spremeni velikost, da se pretaka po površini, kar daje strukturi občutek dinamike. Zasnova, ki sama po sebi izkazuje prisotnost, podobno skulpturi, daje uporabniku pogum, da naredi korak naprej in izriše svojo edinstvenost.