Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilnica

Elizabeth's Tree House

Jedilnica Predstavitev vloge arhitekture v procesu zdravljenja je Elizabeth's Tree House nov jedilni paviljon za terapevtski tabor v Kildareju. V službi otrok, ki okrevajo po resnih boleznih, prostor tvori leseno oazo sredi hrastovega gozda. Dinamičen, a funkcionalen sistem odstranjevanja lesa vključuje ekspresivno streho, obsežno zasteklitev in barvito oblogo iz macesna, kar ustvarja notranji jedilni prostor, ki tvori dialog z okoliškim jezerom in gozdom. Globoka povezanost z naravo na vseh ravneh spodbuja udobje uporabnika, sprostitev, zdravljenje in očaranje.

Ime Projekta : Elizabeth's Tree House, Ime oblikovalcev : McCauley Daye O'Connell Architects, Naročnik ime : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Jedilnica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.