Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniški Komplet

LOTUS

Kopalniški Komplet Razmislek o kopalnicah Lotusovega cvetja ... Kopalnica Lotus je bila izvedena tako, da je navdih oblikovala iz listov cvetja Lotusove Zhou Dunyi, ki poučuje filozofijo Konfucija, je dejal: "Všeč mi je, da cvet Lotusa raste, ko raste v blatu in se nikoli ne umaže", v njegov diskurz. Litovi listi, so sredstva za odstranjevanje umazanije, kot je navedeno tukaj. Listnasta struktura cvetov Lotus je bila posnemana v proizvodnji serije

Ime Projekta : LOTUS, Ime oblikovalcev : Bien Seramik Design Team, Naročnik ime : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Kopalniški Komplet

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.