Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Zvočnik

Ballo

Prenosni Zvočnik Švicarski oblikovalski studio BERNHARD | BURKARD je zasnoval edinstven zvočnik za OYO. Oblika zvočnika je popolna krogla brez dejanskega stojanja. Zvočnik BALLO leži, zvija ali visi za 360-stopinjsko glasbeno izkušnjo. Oblika sledi načelom minimalističnega oblikovanja. Pisani pas zlije dve polobli. Ščiti zvočnik in povečuje nizke tone, ko ležite na površini. Zvočnik ima vgrajeno polnilno litijevo baterijo in je združljiv z večino zvočnih naprav. 3,5-milimetrski vtič je običajen vtič za slušalke. Zvočnik BALLO je na voljo v desetih različnih barvah.

Ime Projekta : Ballo, Ime oblikovalcev : Bernhard Burkard, Naročnik ime : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Prenosni Zvočnik

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.