Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Optična Namestitev

Opx2

Optična Namestitev Opx2 je optična instalacija, ki raziskuje simbiotični odnos med naravo in tehnologijo. Razmerje, v katerem vzorci, ponavljanje in ritem opisujejo tako naravne tvorbe kot tudi delovanje računskih procesov. Namestitvena geometrija, trenutna motnost in / ali gostota so podobni pojavu vožnje po koruznem polju ali razloženo s tehnologijo ob gledanju binarne kode. Opx2 gradi kompleksno geometrijo in izziva dojemanje prostornine in prostora.

Ime Projekta : Opx2, Ime oblikovalcev : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Naročnik ime : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optična Namestitev

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.