Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Medicinski Lepotni Center

LaPuro

Medicinski Lepotni Center Oblikovanje je več kot dobra estetika. Je način uporabe prostora. Medicinski dom je integriral obliko in deluje kot eno. Razumevanje zahtev uporabnikov in izkušnjo vseh subtilnih dotikov v okoliškem okolju, ki čutijo razbremenitev in resnično skrb. Zasnova in nov tehnološki sistem uporabniku ponujata rešitve in jih je enostavno upravljati. Glede na zdravje, dobro počutje in medicino je center sprejel okoljsko trajnostne materiale in spremljal gradbeni postopek. Vsi elementi so vgrajeni v zasnovo, kjer je resnično primerno za uporabnike.

Ime Projekta : LaPuro, Ime oblikovalcev : NowHere® Design Limited, Naročnik ime : NowHere® Design Limited.

LaPuro Medicinski Lepotni Center

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.