Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Komunikacija

Plates

Vizualna Komunikacija Za predstavitev različnih oddelkov trgovine strojne opreme Didyk Pictures je prišel na idejo, da bi jih predstavil kot več krožnikov z različnimi predmeti strojne opreme, ki jih postrežejo v restavraciji. Bela ozadja in bele jedi pomagajo poudariti postrežene predmete in obiskovalcem trgovine olajšajo iskanje določenega oddelka. Slike so bile uporabljene tudi na panojih in plakatih 6x3 metrov v javnem prevozu po vsej Estoniji. Belo ozadje in preprosta sestava omogočata, da to sporočilo opazi celo oseba, ki se vozi z avtomobilom.

Ime Projekta : Plates, Ime oblikovalcev : Sergei Didyk, Naročnik ime : Didyk Pictures.

Plates Vizualna Komunikacija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.