Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Argo

Ura Argo by Gravithin je ura, katere oblikovanje navdihuje sekstant. Odlikuje ga vgravirano dvojno klicanje, ki je na voljo v dveh odtenkih, globoko modro in črno morje, v čast mitskih dogodivščin ladje Argo. Njegovo srce bije zaradi švicarskega kremenčevega gibanja Ronda 705, safirno steklo in močno brušeno jeklo 316L pa zagotavljata še večjo odpornost. Je tudi vodoodporna 5ATM. Ura je na voljo v treh različnih barvah ohišja (zlata, srebrna in črna), dveh barvnih odtenkih (Deep Blue in Black Sea) in šestih modelih jermenov, v dveh različnih materialih.

Ime Projekta : Argo, Ime oblikovalcev : Cesare Zuccaro, Naročnik ime : Gravithin.

Argo Ura

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.