Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Arhitekture Doma

Bienville

Zasnova Arhitekture Doma Logistika te delovne družine je zahtevala, da so bili daljši čas doma v zaprtih prostorih, kar je poleg dela in šole postalo moteče za njihovo dobro počutje. Tako kot številne družine so začeli razmišljati o tem, ali je potrebna selitev v predmestje, izmenjava bližine mestnih ugodnosti za večje dvorišče za povečanje dostopa na prostem. Namesto da bi se oddaljili daleč, so se odločili, da bodo na majhnem mestnem parceli zgradili novo hišo, ki bi ponovno preučila omejitve bivanja v zaprtih prostorih. Organizacijski princip projekta je bil ustvariti čim več zunanjega dostopa do komunalnih območij.

Ime Projekta : Bienville, Ime oblikovalcev : Nathan Fell, Naročnik ime : Nathan Fell Architecture.

Bienville Zasnova Arhitekture Doma

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.