Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Multi Komercialni Prostor

La Moitie

Multi Komercialni Prostor Ime projekta La Moitie izvira iz francoskega prevoda polovice, oblikovanje pa to primerno odraža ravnovesje med nasprotnimi elementi: kvadrat in krog, svetlo in temno. Glede na omejen prostor si je ekipa s pomočjo dveh nasprotnih barv prizadevala vzpostaviti povezavo in ločitev med obema ločenima maloprodajnima območjema. Medtem ko je meja med rožnatim in črnim prostorom jasna, vendar je tudi v različnih perspektivah zamegljena. V središču trgovine je nameščeno spiralno stopnišče, napol roza in napol črno.

Ime Projekta : La Moitie, Ime oblikovalcev : Jump Lee, Naročnik ime : One Fine Day.

La Moitie Multi Komercialni Prostor

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.