Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umetnikov izkorišča značilnosti stavbe U15, da ustvari povezavo z naravnimi elementi, prisotnimi v kolektivni domišljiji. S svojimi barvami in oblikami izkoriščajo stavbno zgradbo in njene dele, poskušajo priklicati bolj specifične lokacije, kot so kitajski kamniti gozd, ameriški hudič stolp, kot generične naravne ikone, kot so slapovi, reke in skalnata pobočja. Za zagotovitev drugačne interpretacije v vsaki sliki umetniki raziskujejo stavbo z minimalističnim pristopom z uporabo različnih zornih kotov in perspektiv.

Ime Projekta : U15, Ime oblikovalcev : Tiago & Tania, Naročnik ime : .

U15 Fotografska Serija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.