Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umetnikov izkorišča značilnosti stavbe U15, da ustvari povezavo z naravnimi elementi, prisotnimi v kolektivni domišljiji. S svojimi barvami in oblikami izkoriščajo stavbno zgradbo in njene dele, poskušajo priklicati bolj specifične lokacije, kot so kitajski kamniti gozd, ameriški hudič stolp, kot generične naravne ikone, kot so slapovi, reke in skalnata pobočja. Za zagotovitev drugačne interpretacije v vsaki sliki umetniki raziskujejo stavbo z minimalističnim pristopom z uporabo različnih zornih kotov in perspektiv.

Ime Projekta : U15, Ime oblikovalcev : Tiago & Tania, Naročnik ime : .

U15 Fotografska Serija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.