Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kartica Sporočil

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica Sporočil Naj vam komplet za obrt iz živalskega papirja pošlje pomembna sporočila. Vpišite svoje sporočilo v telo in ga nato pošljite skupaj z drugimi deli znotraj ovojnice. To je zabavna sporočilna kartica, ki jo lahko prejemnik sestavi skupaj in prikaže. Vsebuje šest različnih živali: raca, prašič, zebra, pingvin, žirafa in severni jelen. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor.

Transformabilni Kavč

Mäss

Transformabilni Kavč Želel sem ustvariti modularni kavč, ki bi ga lahko preoblikovali v več ločenih sedežnih rešitvah. Celotno pohištvo je sestavljeno iz samo dveh različnih kosov iste oblike, ki tvorijo različne rešitve. Glavna struktura je enaka bočna oblika naslonjala za roke, vendar le debelejša. Naslonjala za roke lahko obrnete za 180 stopinj, da spremenite ali nadaljujete glavni kos pohištva.

Stojalo Za Torte

Temple

Stojalo Za Torte Iz vse večje priljubljenosti pri domači peki smo lahko opazili potrebo po modernem videzu sodobnega stojala za torte, ki ga je mogoče enostavno shraniti v omari ali risati. Enostavno čiščenje in varno. Tempelj je enostavno sestaviti in intuitivno z drsnimi ploščami po osrednji konični hrbtenici. Razstavljanje je prav tako enostavno, če jih preprosto potisnete nazaj. Vse štiri glavne elemente Stacker drži skupaj. Stacker pomaga, da se vsi elementi združijo za več kotno kompaktno shranjevanje. Za različne priložnosti lahko uporabite različne konfiguracije plošč.

Ležalni Stol

Bessa

Ležalni Stol Ležalni stol Bessa je zasnovan za bivalne prostore hotelov, letovišč in zasebnih rezidenc. Zasnova izraža vedrino, ki vabi k izkušnjam, ki jih je treba zapomniti. Ko smo rešili popolnoma trajnostno proizvodnjo, lahko uživamo v ravnovesju med obliko, sodobnim dizajnom, funkcijo in njenimi organskimi vrednotami.

Koledar

calendar 2013 “Waterwheel”

Koledar Waterwheel je tridimenzionalni koledar iz šestih lopatic, sestavljenih v obliki vodnega kolesa. Zavrtite edinstven samostojni koledar za namizje, kot je vodno kolo, ki ga želite uporabljati vsak mesec. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".