Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Pin

Ura Vse se je začelo s preprosto igro v razredu ustvarjalnosti: tema je bila "ura". Tako so bile pregledane in raziskane različne stenske ure, digitalne in analogne. Začetna ideja se je lotila najmanj pomembnega območja ur, ki je žebljiček, na katerem ure običajno visijo. Ta vrsta ure vključuje valjast drog, na katerem so nameščeni trije projektorji. Ti projektorji naredijo tri obstoječe ročaje enake kot navadne analogne ure. Vendar pa tudi projektirajo številke.

Car Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Car Dashcam BLackVue DR650GW-2CH je nadzorna kamera na nadzorni plošči avtomobila s preprosto, a prefinjeno valjasto obliko. Montaža enote je enostavna, zahvaljujoč 360-stopinjskemu vrtenju pa je zelo nastavljiva. Bližina dashcamevega vetrobranskega stekla zmanjšuje vibracije in bleščanje ter omogoča še bolj gladko in stabilnejše snemanje. Po temeljitem raziskovanju, da bi našli popolno geometrijsko obliko, ki bi lahko bila skladna z lastnostmi, je bila za ta projekt izbrana valjasta oblika, ki je zagotavljala elemente stabilnosti in nastavljivosti.

Stolček

Tri

Stolček Stolček iz naravne cedrovine je obdelan s CNC stroji in ročno dodelan posebnost je, da je oblikovan iz bloka cedra iz masivnega lesa, neobdelane površine 50 x 50 je poliran ročno z drobtinami brusnega papirja, ki naredi mat površino in gladko na otip ter izboljšuje Oblike in barvna shema določenega cedrovega lesa je, da ima naravno olje, ki ga ščiti in naredi funkcionalen predmet, praktičen pri vzdrževanju pa mehko obliko, ki naraven material izboljša, z dodatkom njegove dišave pa lahko govorite o oblikovnem senzoričnem dotiku , udobje in dišava.

Vaza

Flower Shaper

Vaza Te serije vaz so rezultat eksperimentiranja z zmogljivostmi in omejitvami iz gline in lastno vgrajenim 3D-tiskalnikom gline. Glina je mehka in prožna, ko je mokra, ob suhi pa postane trda in krhka. Po segrevanju v peči se glina spremeni v trpežen, vodoodporen material. Poudarek je na ustvarjanju zanimivih oblik in tekstur, ki so težko ali zamudne z uporabo tradicionalnih metod. Material in metoda so določili strukturo, teksturo in obliko. Vsi skupaj sodelujejo pri oblikovanju cvetov. Drugi materiali niso bili dodani.

Igrača

Mini Mech

Igrača Navdušen nad prilagodljivo naravo modularnih struktur je Mini Mech zbirka prozornih blokov, ki jih je mogoče sestaviti v zapletene sisteme. Vsak blok vsebuje mehansko enoto. Zaradi univerzalne zasnove sklopk in magnetnih priključkov je mogoče narediti neskončno raznoliko kombinacijo. Ta zasnova ima hkrati izobraževalne in rekreacijske namene. Njegov cilj je razvijati moč ustvarjanja in mladim inženirjem omogoča, da vidijo resnični mehanizem vsake enote v sistemu posamično in skupaj.

Pipa

Aluvia

Pipa Aluvijin dizajn črpa navdih pri aluvialni eroziji, vodo skozi čas in vztrajnost oblikuje nežne silhuete na skalah; Tako kot rečni kamenčki, mehkoba in prijazne krivulje v zasnovi ročaja zapeljejo uporabnika do preprostega delovanja. Skrbno izdelani prehodi omogočajo, da svetloba tekoče potuje po površinah in tako vsakemu izdelku daje harmoničen videz.