Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posoda

Goccia

Posoda Goccia je posoda, ki dom okrasi z mehkimi oblikami in toplimi belimi lučkami. To je sodobno domače ognjišče, stičišče srečne ure s prijatelji na vrtu ali mizica za branje knjige v dnevni sobi. To je komplet keramičnih posod, primernih za zadrževanje tople zimske odeje, pa tudi sezonsko sadje ali steklenico sveže poletne pijače, potopljeno v led. Posode visijo s stropa z vrvjo in jih je mogoče postaviti na želeno višino. Na voljo so v 3 velikostih, od katerih je največja lahko zaključena z masivnim hrastovim vrhom.

Miza

Chiglia

Miza Chiglia je kiparska miza, katere oblike spominjajo na oblike čolna, hkrati pa predstavljajo srce celotnega projekta. Koncept je bil preučen zaradi modularnega razvoja, ki izhaja iz osnovnega modela, ki je predlagan tukaj. Linearnost snopa golobice v kombinaciji z možnostjo, da se vretenci prosto drsijo po njej, zagotavljajo stabilnost mize in omogočajo, da se razvije v dolžino. Te funkcije omogočajo enostavno prilagoditev ciljnemu okolju. Dovolj bo povečati število vretenc in dolžino žarka, da dobimo želene dimenzije.

Ura

Reverse

Ura Medtem ko čas mineva, so ure ostale enake. Reverse ni navadna ura, temveč je preobrat, minimalističen dizajn ure s subtilnimi spremembami, zaradi česar je to edinstvena. Roka, obrnjena navznoter, se vrti znotraj zunanjega obroča, da označi uro. Majhna roka, obrnjena navzven, stoji sama in se vrti, da označi minute. Reverse je nastal tako, da so odstranili vse elemente ure, razen njegove valjaste osnove, od tam pa je domišljija prevzela. Namen tega dizajna ure je, da vas opomni na čas.

Jedilna Miza

Ska V29

Jedilna Miza Tabela iz masivnega naravnega macesnovega lesa je delala s številčnimi krmilnimi stroji in jo ročno zaključila, posebnost pa je oblika, ki spominja na položaj dreves, porušena z viharjem Vaia, ki je prizadela Dolomite in ki jo predstavljajo same sekire iz masivnega macesna. Ročno polirana površina naredi površino neprozorna in gladka na otip ter izboljša njene žile in oblike. Podstavek iz prašno lakiranega jekla predstavlja borov gozd, preden nevihta preide.

Vinski Kozarec

30s

Vinski Kozarec Vino kozarec iz 30-ih Saara Korppi je posebej zasnovan za belo vino, lahko pa ga uporabljamo tudi za druge pijače. Izdelana je v vroči trgovini s pomočjo starih tehnik pihanja stekla, kar pomeni, da je vsak kos edinstven. Cilj Saara je oblikovati visokokakovostno steklo, ki je videti zanimivo iz vseh zornih kotov in, ko je napolnjeno s tekočino, omogoča, da se svetloba odbija od različnih zornih kotov, kar dodaten užitek pri pitju. Njen navdih za vinsko steklo iz 30-ih izvira iz njene prejšnje zasnove konjaškega kozarca iz 30-ih let, oba izdelka pa imata obliko skodelice in igrivost.