Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komplet Za Kuhanje Ognja

Firo

Komplet Za Kuhanje Ognja FIRO je večnamenski in prenosni 5kg kuhalni set za vsak odprt ogenj. Pečica ima 4 lonce, pritrjene na odstranljivo konstrukcijo tirnic predala z vrtljivim opornikom za vzdrževanje nivoja hrane. Tako lahko FIRO enostavno in varno uporabimo kot predal, ne da bi razlivali hrano, medtem ko pečica polovico leži v ognju. Lonci se uporabljajo za kuhanje in prehranjevanje, z njimi pa se uporablja orodje za jedilni pribor, ki se na obeh straneh lončke zapeče, da jih nosijo v žepkih s toplotno izolacijo, medtem ko so vroče. Vsebuje tudi odejo, ki je tudi torba, v kateri je vsa uporabna oprema.

Preproga

feltstone rug

Preproga Podloga iz klobučevine iz klobučevine daje optično iluzijo pravih kamnov. Uporaba volne različnih vrst dopolnjuje videz preproge. Kamni se med seboj razlikujejo po velikosti, barvi in visoki - površina izgleda kot v naravi. Nekateri od njih imajo učinek mahu. Vsak kamenček ima penasto jedro, ki je obdano s 100-odstotno volno. Na podlagi tega mehkega jedra se vsaka skala stisne pod pritiskom. Podloga preproge je prozorna mat. Kamni so šivani skupaj in z matico.

Modularni Kavč

Laguna

Modularni Kavč Laguna oblikovalske sedežne garniture je obsežna sodobna kolekcija modularnih kavč in klopi. Zasnovala ga je italijanska arhitektka Elena Trevisan, ki ima v mislih sedežne prostore za podjetja in je primerna rešitev za velike ali majhne sprejemne prostore in pregradne prostore. Ukrivljeni, okrogli in ravni moduli kavča z rokami in brez njih se bodo brezhibno združili z ustreznimi mizami za kavo in tako zagotovili prožnost pri ustvarjanju več shem notranje opreme.

Pipa

Moon

Pipa Organski videz pipa in neprekinjenost krivulj je bil navdihnjen v obliki polmesečeve lune. Lunska kopalniška pipa združuje tako telo kot ročaj v edinstveni obliki. Krožni prečni prerez se dviga od dna pipa do izhodnega iztoka in ustvarja profil Lune pipa. Čist rez loči telo od ročaja, hkrati pa ohranja glasnost kompaktno.

Svetilka

Jal

Svetilka Samo še ena svetilka, Jal, temelji na treh glavnih načelih: preprostost, kakovost in čistost. Vključuje preprostost oblikovanja, kakovost materialov in čistost namena izdelka. To je bilo osnovno, v enaki meri pa je dajalo tudi pomen steklu in svetlobi. Zaradi tega je Jal mogoče uporabljati na različne načine, oblike in kontekste.

Robot Pomoči

Spoutnic

Robot Pomoči Spoutnic je podporni robot, zasnovan za izobraževanje kokoši, da ležijo v svojih gnezdih. Kokoši vstanejo ob svojem pristopu in se vrnejo v gnezdo. Običajno mora rejnik vsako uro ali celo pol ure na vrhuncu polaganja obiskati vse svoje zgradbe, da kokošam ne bi odložil jajc na tla. Majhen samostojni robot Spoutnic zlahka prehaja pod dobavnimi verigami in lahko kroži v vsej zgradbi. Njegova baterija drži dan in se v eni noči napolni. Rejce osvobodi dolgočasne in dolge naloge, ki omogoča boljši pridelek in omeji število jajc, ki se odpravijo.