Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Blagovna Znamka Pijač In Embalaža

Jus Cold Pressed Juicery

Blagovna Znamka Pijač In Embalaža Logotip in embalažo je oblikovalo lokalno podjetje M - N Associates. Embalaža vzpostavi pravo ravnovesje med mladimi in kolki, a tudi nekako čedna. Logotip belega svilenega zaslona je v nasprotju z barvito vsebino z belo kapico, na katero je poudarjen. Trikotna struktura steklenice se lepo prilega ustvarjanju treh ločenih plošč, ena za logotip in dve za informacije, še posebej podrobne informacije o okroglih vogalih.

Embalaža Za Pivo

Okhota Strong

Embalaža Za Pivo Ideja te prenove je prikazati visoko kakovost izdelka ABV s pomočjo vizualno prepoznavnega trdnega materiala - valovite kovine. Valovito kovinsko tiskanje postane glavni motiv stekleničke, obenem pa je taktilna in enostavna za držanje. Grafični vzorec, ki spominja na valovito kovino, prenaša na aluminij, lahko dopolnjujeta pomanjšani diagonalni logotip blagovne znamke in posodobljena podoba lovca, s čimer je nov dizajn bolj dinamičen. Grafična rešitev za plastenko in pločevinko je enostavna in enostavna za izvedbo. Drzne barve in močni oblikovalni elementi privlačijo ciljno publiko in povečujejo vidnost na policah.

Embalaža

Stonage

Embalaža Melting Stone ustvarjalno kombinirane alkoholne pijače s konceptom „raztapljajoča embalaža“ prinaša edinstveno vrednost v primerjavi s tradicionalno embalažo alkohola. Namesto običajnega postopka odpiranja embalaže je Melting Stone zasnovan tako, da se sam raztopi, ko je v stiku s površino z visoko temperaturo. Ko alkoholno embalažo vlijemo z vročo vodo, se embalaža z vzorcem 'marmorja' raztopi, medtem ko je kupec pripravljen uživati pijačo z lastnim izdelkom po meri. To je nov način uživanja alkoholnih pijač in cenjenje tradicionalne vrednosti.

Kuharska Knjiga

12 Months

Kuharska Knjiga Madžarsko kuharsko knjigo 12 mesecev, ki jo je izdala avtorica Eva Bezzegh, je kavarna z mizo za kavo predstavila novembra 2017 Artbeet Publishing. To je edinstven slikovit umetniški naslov, ki mesečno predstavlja sezonske solate, ki vsebujejo okuse več kuhinj z vsega sveta. Poglavja sledijo spremembam letnih časov na naših krožnikih in v naravi skozi celo leto v 360pp in vključujejo sezonske recepte in ustrezne portrete hrane, lokalne pokrajine in življenja. Poleg tega, da je vsekakor tematska zbirka receptov, to obljublja trajno umetniško knjižno izkušnjo.

Embalaža Za Kavo

The Mood

Embalaža Za Kavo Dizajn prikazuje pet različnih ročno narisanih, vintage navdihnjenih in rahlo realističnih opičjih obrazov, od katerih vsaka predstavlja drugačno kavo iz različnih regij. Na njihovi glavi eleganten, klasičen klobuk. Njihov blag izraz vzbuja radovednost. Te opične opice pomenijo kakovost, njihova ironična prefinjenost pa privlači pivce kave, ki jih zanimajo zapletene okusne lastnosti. Njihovi izrazi igrivo predstavljajo razpoloženje, hkrati pa namigujejo na profil okusa kave, blag, močan, kisel ali gladek. Zasnova je preprosta, a prefinjeno pametna, kava za vsako razpoloženje.