Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kuharska Knjiga

12 Months

Kuharska Knjiga Madžarsko kuharsko knjigo 12 mesecev, ki jo je izdala avtorica Eva Bezzegh, je kavarna z mizo za kavo predstavila novembra 2017 Artbeet Publishing. To je edinstven slikovit umetniški naslov, ki mesečno predstavlja sezonske solate, ki vsebujejo okuse več kuhinj z vsega sveta. Poglavja sledijo spremembam letnih časov na naših krožnikih in v naravi skozi celo leto v 360pp in vključujejo sezonske recepte in ustrezne portrete hrane, lokalne pokrajine in življenja. Poleg tega, da je vsekakor tematska zbirka receptov, to obljublja trajno umetniško knjižno izkušnjo.

Embalaža Za Kavo

The Mood

Embalaža Za Kavo Dizajn prikazuje pet različnih ročno narisanih, vintage navdihnjenih in rahlo realističnih opičjih obrazov, od katerih vsaka predstavlja drugačno kavo iz različnih regij. Na njihovi glavi eleganten, klasičen klobuk. Njihov blag izraz vzbuja radovednost. Te opične opice pomenijo kakovost, njihova ironična prefinjenost pa privlači pivce kave, ki jih zanimajo zapletene okusne lastnosti. Njihovi izrazi igrivo predstavljajo razpoloženje, hkrati pa namigujejo na profil okusa kave, blag, močan, kisel ali gladek. Zasnova je preprosta, a prefinjeno pametna, kava za vsako razpoloženje.

Konjak Kozarec

30s

Konjak Kozarec Delo je bilo zasnovano za pitje konjaka. Prosto piha v steklenem studiu. Zaradi tega je vsak kos stekla individualen. Steklo je enostavno zgrabiti in je zanimivo z vseh zornih kotov. Oblika kozarca odseva svetlobo iz različnih zornih kotov, kar doda dodaten užitek pri pitju. Zaradi sploščene oblike skodelice lahko kozarec postavite na mizo, po želji počivajte na kateri koli od njenih strani. Ime in ideja dela slavi staranje umetnika. Zasnova odraža odtenke staranja in priziva tradicijo, da se staranje konjaka izboljša v kakovosti.

Paket Za Nego Kože

Bionyalux

Paket Za Nego Kože Koncept obnovitve kože v novih izdelkih za nego kože sovpada z ničelnim bremenom recikliranja bagasse, varstva okolja in ekološkega koncepta. Od značilnosti izdelka 60-dnevnega omejenega roka uporabe živil v 30-dnevnem postopku izboljšanja kože je 30 in 60 izbranih kot simbol za vizualno prepoznavanje izdelka in tri stopnje uporabe, 3 so vključene v vizijo.

Rižev Paket

Songhua River

Rižev Paket Songhua River Rice je vrhunski rižev izdelek v skupini SOURCEAGE Food Group. Ko se že približuje tradicionalni kitajski festival - Pomladni festival, s pomočjo lepo pakiranega riževega izdelka oblikujejo kot darila kupcem daril spomladanskega festivala, zato celoten dizajn mora odmevati v prazničnem vzdušju pomladnega festivala, ki poudarja tradicionalne kitajske kulturne elemente in ugodno dober pomen.

Kiparska Instalacija

Superegg

Kiparska Instalacija Superegg predstavlja hitro množenje kavnih kapsul za enkratno uporabo, kar simbolizira človekovo udobje in njegov vpliv na okolje. Teksturirana geometrijska superegg oblika, ki jo je dokumentiral matematik Gabrijel Lame, je videti levitatirana nad tlemi in je narisana z naključno zavrženimi kavnimi kapsulami, razporejenimi v popolne črte. Visceralna izkušnja gledalca pritegne z vseh zornih kotov in razdalj. Več kot 3000 kapsul je bilo zbranih s pozivom k dejanjem na družbenih medijih in lokalni skupnosti. Superegg gledalcu omogoča, da preuči odpadke in spodbudi nove navade recikliranja.