Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Etiket Za Vino

I Classici Cherchi

Oblikovanje Etiket Za Vino Za zgodovinski klet na Sardiniji je bil od leta 1970 zasnovan restilizacija etiket za linijo vin The Classics. S preučevanjem novih oznak je želela ohraniti povezavo s tradicijo, ki jo podjetje zasleduje. Za razliko od prejšnjih etiket je delovala, da daje pridih elegance, ki je v skladu z visoko kakovostjo vin. Za nalepke se ukvarja s tehniko Braille, ki prinaša eleganco in slog brez tehtanja. Cvetlični vzorec temelji na grafični izdelavi vzorca bližnje cerkve Santa Croce v Usiniju, ki je tudi logotip podjetja.

Etiketa Za Vino

Guapos

Etiketa Za Vino Zasnova ima za cilj spojitev med modernim oblikovanjem in nordijskimi tendencami v umetnosti, ki prikazuje državo izvora vina. Vsak robni rez predstavlja višino, na kateri raste vsak vinograd, in barvo sorte grozdja. Ko so vse steklenice poravnane, nastanejo oblike pokrajine severa Portugalske, regije, ki rodi to vino.

Obnova Starega Gradu

Timeless

Obnova Starega Gradu Lastnik je aprila 2013 kupil Crawfordton House na Škotskem in si prizadeval, da bi povrnil prvotni okus starodavnega škotskega plemstva in združljiv s sodobnim življenjem. Značilnosti in zgodovinske nahajališča antičnega gradu so ohranjene z izvirnim okusom. Oblikovalska estetika in regionalna kultura različnih stoletij trčita z umetniškimi iskricami v istem prostoru.

Fotografije Za Naslovnice Revij

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnice Revij Glavna ideja je bila, da izstopajo iz množice tradicionalnih revij za stranke. Najprej s pomočjo nenavadnega ovitka. Sprednja platnica revije TimeFlies za letalsko družbo Nordica ima sodobno estonsko zasnovo, naslov revije na naslovnici vsake številke pa je napisal avtor predstavljenega dela. Sodoben in minimalističen dizajn revij brez dodatnih besed ustvarja ustvarjalnost nove letalske družbe, privlačnost estonske narave in uspeh mladih estonskih oblikovalcev.

Digitalni Recepti Družbenih Medijev

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Družbenih Medijev Unilever Food Solutions je zadolženo rezidenčno kuharico Heidi Heckmann (regionalni kuharski kuhar, Cape Town) zadolžil, da ustvari 11 edinstvenih receptov začimbnih mešanic z uporabo ponudbe začimb Robertsons. V okviru kampanje "Naše potovanje, tvoje odkritje" je bila ideja ustvariti edinstvene slike in modele z uporabo teh sestavin za zabavno Facebook kampanjo. Vsak teden je Edinstvena mešanica začimb Chef Heidi objavljena kot medijsko bogata Facebook platna. Vsak od teh receptov je na voljo tudi za prenos iPada na spletni strani UFS.com.

Umetniška Instalacijska Zasnova

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umetniška Instalacijska Zasnova Namestitvena zasnova japonskega plesa. Japonci so že od nekdaj kopičili barve, da bi izražali svete stvari. Tudi zlaganje papirja s kvadratnimi silhuetami je bilo uporabljeno kot stvar, ki predstavlja sveto globino. Nakamura Kazunobu je zasnoval prostor, ki spreminja atmosfero s spreminjanjem v različne barve s tako kvadratnim "nabiranjem" kot motivom. Plošče, ki letijo v zračnem središču na plesalcih, pokrivajo nebo nad odrskim prostorom in prikazujejo videz svetlobe, ki prehaja skozi prostor, ki ga ni mogoče videti brez plošč.