Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Omejena Serija Ekskluzivnih Vin

Echinoctius

Omejena Serija Ekskluzivnih Vin Ta projekt je na več načinov edinstven. Zasnova je morala odražati edinstven značaj zadevnega izdelka - ekskluzivno avtorsko vino. Poleg tega je bila v imenu izdelka sporočen globok pomen - vrhunsko, solsticijo, kontrast med nočjo in danom, črno-belo, odprto in prikrito. Zasnova je imela namen odsevati skrivnost, skrito v noči: lepoto nočnega neba, ki nas tako navduši, in mistično uganko, skrito v ozvezdjih in zodiaku.

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje

Corporate Mandala

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje Korporativna mandala je povsem novo orodje za izobraževanje in usposabljanje. Gre za inovativno in edinstveno integracijo starodavnega mandala in korporativne identitete, zasnovane za povečanje skupinskega dela in splošne poslovne uspešnosti. Poleg tega je nov element celostne podobe podjetja. Korporativna mandala je skupinska dejavnost za timsko ali individualna dejavnost managerja. Zasnovan je posebej za določeno podjetje in ga obarva ekipa ali posameznik na prosto in intuitiven način, kjer lahko vsak izbere katero koli barvo ali polje.

Pipe

Electra

Pipe Elektra, ki nima ločenega ročaja, pritegne vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilna, da je edinstvena za kuhinje. Digitalni mešalnik pomivalnega korita uporabnikom omogoča prosto gibanje v kuhinjah, hkrati pa ponuja možnosti dveh različnih funkcij pretoka. Na sprednjem delu elektrode ima elektronska blazinica dostop do vseh funkcij, bodisi ko je razpršilec nameščen v izliv ali v roko s samo konico prsta, ki jo lahko nadzorujete.

Razstavni Prostor

Ideaing

Razstavni Prostor To je podjetniška razstavna dvorana na Guangzhou Design Week, ki jo je leta 2013 zasnoval C&C Design Co, Ltd. Zasnova je lepo razporejena na površini manj kot 91 kvadratnih metrov, ki jo prikazujeta zaslon na dotik in notranji projektor. QR koda, prikazana na svetlobnem polju, je spletna povezava podjetja. Medtem oblikovalci upajo, da lahko videz celotne zgradbe ljudem vzbudi občutek, poln vitalnosti, zato dokazuje ustvarjalnost, ki jo ima oblikovalsko podjetje, to je "duh neodvisnosti in ideja svobode", ki jo zagovarjata .

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misel kot prevajalec za slepe. To tkanino lahko berejo ljudje z dobrim vidom in namenjena jim je pomagati slepim, ki začenjajo izgubljati vid ali imajo težave z vidom; da bi se naučili brajevega sistema s prijaznim in običajnim materialom: tkanino. Vsebuje abecedo, številke in ločila. Barve niso dodane. Gre za izdelek v sivi skali kot načelo zaznave svetlobe. Gre za projekt družbenega pomena in presega komercialni tekstil.

Pipe

Electra

Pipe Electra, ki velja za zastopnika digitalne uporabe v armaturnem sektorju, združuje tehnologijo in oblikovanje, da poudari digitalno starostno zasnovo. Pipe, ki nimajo ločenega ročaja, pritegnejo vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilno, da je edinstven v mokrih prostorih. Elektronski zaslonski gumbi na dotik ponujajo uporabnikom bolj ergonomsko rešitev. “Eco Mind” pipe omogoča uporabniku največjo učinkovitost pri varčevanju. Ta funkcija še posebej prinaša vrednost prihodnjim generacijam