Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Koledar Stol za zibanje je samostoječi namizni koledar v obliki miniaturnega stola. Sledite vodilu, da sestavite stol za zibanje, ki skače naprej in nazaj, kot pravi. Prikažite trenutni mesec nazaj na stolu in naslednji mesec na sedežu. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".

Električno Kolo

ICON E-Flyer

Električno Kolo ICON in Vintage Electric sta sodelovala pri oblikovanju tega brezčasnega električnega kolesa. ICON E-Flyer je zasnovan in zgrajen v majhni glasnosti v Kaliforniji in se poroči s starinskim dizajnom s sodobno funkcionalnostjo, da ustvari izrazito in sposobno rešitev za osebni prevoz. Značilnosti vključujejo 35 milj, 22 MPH najvišjo hitrost (35 MPH v dirkalnem načinu!) In dve uri polnjenja. Zunanji konektor USB in priključna točka za polnjenje, regenerativno zaviranje in najkakovostnejše komponente po vsem. www.iconelectricbike.com

Koledar

calendar 2013 “Town”

Koledar Mesto je komplet za obrt papirja z deli, ki jih je mogoče prosto sestaviti v koledar. Sestavite stavbe v različnih oblikah in uživajte v ustvarjanju svojega majhnega mesteca. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".

Ura

Ring Watch

Ura Ring Ring predstavlja največjo poenostavitev tradicionalne zapestne ure z odpravo številk in rok v prid obeh obročev. Ta minimalistična zasnova zagotavlja tako čist in preprost videz, ki se odlično ujema s privlačno estetiko ure. Njegova podpisna krona je še vedno učinkovito sredstvo za spreminjanje ure, medtem ko njen skriti e-črnilni zaslon prikazuje živahne barvne pasove z izjemno ločljivostjo, na koncu ohranja analogni vidik in hkrati zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije.

Mestna Klop

Eternity

Mestna Klop Dve sedeči klopi iz tekočega kamna. Dve robustni enoti zagotavljata udobno in privlačno izkušnjo sedenja, hkrati pa skrbita za stabilnost sistema. Konci klopi so nameščeni tako, da nevtralizira najmanjše gibanje. To je klop, ki spoštuje obstoječo infrastrukturo mestnega okolja. Uvedena je enostavna namestitev na kraju samem. Točke sidrišča ni več, samo spusti in pozabi. Pazite, osemtina je blizu. o ja.

Razstavni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Razstavni Dizajn Multimedijska razstava je bila posvečena 20. obletnici ponovne uvedbe latov v nacionalni valuti. Namen razstave je bil predstaviti okvir trojice, na kateri je temeljil umetniški projekt, in sicer bankovce in kovance, avtorji - 40 izjemnih latvijskih umetnikov različnih ustvarjalnih zvrsti - in njihova umetniška dela. Koncept razstave izvira iz grafita ali svinca, ki je osrednja os svinčnika, običajno orodje za umetnike. Grafitna struktura je bila osrednji oblikovalski element razstave.